USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жертвами землетрусу в Індонезії стали 460 людей

16 Серпня 2018 14:04
Кількість жертв на індонезійському острові Ломбок сягнула 460 людей, понад 417 тисяч людей залишилися без даху над головою.

Про це повідомляє Український інтерес з посиланням на видання Xinhua.

Загалом травмувалися 7 773 людини, оскільки поштовхи пошкодили 71 962 будинки, 671 навчальний заклад, 52 будівлі інфраструктури охорони здоров’я, включно з лікарнею і 11 клінік, 20 офісних будівель, впали шість мостів.

Повідомляється, що понад 417 тисяч людей залишилися без даху над головою. В результаті землетрусу Індонезія вже зазнала збитків у розмірі 509,6 мільйонів доларів.

Нагадаємо, 5 серпня на півночі індонезійського острова Ломбок стався землетрус силою 7,0. Його епіцентр був на глибині 15 кілометрів. Землетрус відчули на Балі.

Серйозно постраждало місто Матарам. Тамтешні жителі вибігали на вулиці, щоб не опинитися під уламками власних будинків.

«Це було схоже на «проїжджаючу» повз вантажівку, але потім гуркіт став наростати, шум був божевільним, і я зрозумів, що відбувається щось страшне – це землетрус. Я відразу побіг до виходу з ресторану. Те ж саме зробили й інші. Почалася паніка, штовханина, люди стали падати… На мене впали три або чотири людини», – розповів агенції Reuters очевидець.

Площа острова Ломбок – 4,5 тисячі квадратних кілометрів. Він розташований на сході від Балі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus