USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Жителі Криму мають звертатися за візою до Києва, – посольство США в РФ

22 Серпня 2017 12:06
Жителі окупованого Криму мають звертатися за американською візою до Києва. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службуі Посольства США в РФ.

«Крим належить до консульського округу Посольства США в Києві. Всі заявники, які постійно проживають у Криму і які звертаються за імміграційними візами і візами К (нареченої/нареченого), мають звертатися за візами до Києва, незалежно від свого громадянства», - йдеться в повідомленні. При цьому зазначається, що консульські збори, сплачені в Україні, не можуть бути використані при зверненні за візою в Посольстві/консульствах США в РФ, а консульські збори, сплачені в Росії, не можуть бути використані при зверненні за візою в посольстві США в Києві.

Як повідомлялося, США припиняють видачу американських віз по всій Росії.

«У зв'язку із заходами, вжитими Російською Федерацією щодо обмеження чисельності працівників дипломатичної місії США в РФ, починаючи з 23 серпня 2017 року процедуру видачі неімміграційних віз по всій Росії буде припинено. 1 вересня 2017 року ця процедура відновиться в Москві. Процедуру видачі неімміграційних віз у консульствах США в Росії буде припинено на невизначений термін», - підкреслюється в повідомленні Посольства США в РФ.

Росія в березні 2014 роки після введення військ анексувала український Крим, організувавши псевдореферендум з його самовизначення.

Самопроголошена кримська влада заявила, що 96,77% жителів півострова висловилися за приєднання Криму до РФ. 18 березня 2014 року в Кремлі було підписано так званий «договір» про прийняття до складу РФ Криму і Севастополя.

Країни Заходу не визнають анексію Криму і запровадили санкції проти Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хахахаха Показати IP 22 Серпня 2017 12:28
Все как мечтали, - жизнь в родной говени, и камни с неба ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus