USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

«Будьте свідомим на ділі, а не на словах», – Покровського закликали закрити його гральні заклади в Луцьку

27 Лютого 2019 18:08
Депутата Андрія Покровського закликали закрити його гральні заклади, які діють на території Луцька і «породжують зло».

Про це йшлося 27 лютого під час 53-ї сесії Луцької міської ради.

Депутат Андрій Покровський, у якого виявили гральний бізнес, підготував на розгляд сесії проект рішення Про організацію роботи щодо протидії гральному бізнесу та розповсюдженню азартних ігор на території міста Луцька.

Читайте: Казино колишнім не буває. Як працює гральний бізнес луцького депутата Покровського

Покровський акцентував, що в тому, що Луцьк перетворився на Лас-Вегас, винна насамперед чинна влада. Також він зазначив, що до грального бізнесу після його заборони на законодавчому рівні не має ніякого відношення.

У тексті рішення наголошено, що, попри заборону грального бізнесу в Україні, у Луцьку масово почали розповсюджуватись азартні ігри через відкриття інтернет-клубів та закладів під виглядом різних лотерей.

«Усі вказані заклади є легкодоступні для неповнолітніх та людей з нестійкою психікою, що, своєю чергою, наносить серйозний удар по психологічному здоров’ю гравців, які є мешканцями Луцька, та членів їхніх родин», – вказано в проекті рішення.

Аби вирішити проблему з гральним бізнесом у Луцьку, запропоновано поліції перевірити всі об’єкти грального бізнесу на наявність дозвільних документів; звернутися до Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області з проханням вжити заходів для виявлення, проведення аналізу та здійснення перевірки фінансових операцій, які можуть бути пов’язані з організацією, проведенням та наданням можливості доступу до об’єктів грального бізнесу на території міста тощо.

Депутат Ігор Поліщук, своєю чергою, зазначив: «Депутат Андрій Покровський свідомо повідомляє неправдиву інформацію про те, що він не причетний до грального бізнесу».

Він зауважив, що засновник компанії МДЛ, яка займається гральним бізнесом на Волині, громадянин Словацької Республіки Сарган Олександр Ілліч є бізнес-партнером Андрія Покровського.
Окрім того, керівник ТОВ МДЛ Сердюк Сергій Адамович є водночас керівником Союзу діячів індустрії розваг Волині, а засновник цієї громадської організації - Андрій Покровський.

Ігор Поліщук сказав, що, крім наведених, є ще багато зв’язків, які пов’язують депутата Андрія Покровського з гральним бізнесом. Це простежується, наприклад, відповідно до судових рішень.

Водночас Ігор Поліщук наголосив: «Наші працівники провели обхід гральних закладів у Луцьку, і ми пересвідчилися в тому, що люди там дійсно програють гроші».

Та звернувся до Андрія Покровського: «Можете виправдовуватися, писати гнівні пости, замовляти статті, але вам треба думати не про виправдання, а про тих людей, які програли гроші й пішли на злочини, які програли машини, квартири, зруйнували свої родини, тому що виносили все з домівки. Ви повинні думати про тих людей, які здійснюють суїцид через те, що не можуть повернути програні й позичені гроші. Так, їх ніхто не змушує туди йти й грати, але це недоречне порівняння. Вам потрібно закривати заклади і бути свідомим на ділі, а не на словах».

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт натомість нагадав, що Андрій Покровський у 2017 році не голосував за протидію гральному бізнесу.

Своєю чергою, Андрій Покровський пообіцяв, що наведе докази того, що не має жодного відношення до діяльності гральних закладів у Луцьку.

«Якщо я наведу докази, то ви вибачитеся?» – звернувся Андрій Покровський до Ігоря Поліщука. У відповідь Поліщук закликав Покровського вибачитись перед тими, кому його бізнес поламав життя: «Вам треба думати не про те, як я буду вибачатися перед Вами, а про те як Ви будете вибачатися перед тими, кому гральний бізнес зламав життя».

Депутат Павло Данильчук зауважив: якщо в депутатів є неспростовні докази того, хтось займається гральним бізнесом, то потрібно подати заяву в правоохоронні органи.

Врешті депутати підтримали на голосуванні проект рішення Андрія Покровського Про організацію роботи щодо протидії гральному бізнесу та розповсюдженню азартних ігор на території міста Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 28 Лютого 2019 00:29
все Андрюші ж***а.Роби Панамский паспорт.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus