USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ГПУ вдруге викличе Саакашвілі на допит

18 Грудня 2017 10:59
Слідчі Генеральної прокуратури України мають намір вдруге викликати на допит екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі, який сьогодні прийшов до будівлі прокуратури, але відмовився спілкуватися зі слідчим і після інтерв'ю журналістам залишив приміщення. Про це в коментарі журналістам заявив прокурор Олександр Говорущак, передає УНН.

“Саакашвілі Міхеіл Ніколозович сьогодні зірвав проведення слідчої дії, тому що викликався він для проведення цих дій до службового кабінету слідчого Генеральної прокуратури України. Однак, прибувши до контрольно-пропускного пункту Генеральної прокуратури, відмовився надалі від проведення слідчих дій, що свідчить про його ставлення до виконання своїх процесуальних обов'язків та небажання у встановленні істини у кримінальному провадженні”, - сказав О.Говорущак.

Він також додав, що М.Саакашвілі викличуть знову до ГПУ.

“Підозрюваний Саакашвілі не виконав своїх обов'язків як підозрюваного, тому його буде повторно викликано для проведення слідчих дій”, - зазначив прокурор.

Водночас О.Говорущак спростував інформацію про нібито непідслідність справи М.Саакашвілі Генпрокуратурі.

“Нині жодних кримінально-процесуальних порушень у кримінальному провадженні немає. Сторона захисту цьому не сприяє встановленню істини, а лише перешкоджає встановленню істини”, — зазначив прокурор.

Тим часом, які інформує УНІАН, Саакашвілі заявляє, що піде на допит до Служби безпеки України, а в Генеральну прокуратуру України - ні.

Нагадаємо, вчора у Києві вдруге відбувся "Марш за імпічмент". Учасники акції "Марш за імпічмент", намагаючись потрапити у Жовтневий палац в Києві, виламали двері та розбили вікна.

Близько 50 правоохоронців намагалися виштовхати частину учасників акції «Марш за імпічмент», яким вдалося прорватися частково всередину Жовтневого палацу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus