USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грузинська опозиція вимагає припинити переслідування Саакашвілі

9 Грудня 2017 21:35
Грузинська колишня правляча, а нині опозиційна партія Єдиний національний рух (ЄНР) розпочала збір підписів під вимогою до влади України і Грузії про припинення політичного переслідування екс-президента Грузії, лідера партії Рух нових сил Міхеїла Саакашвілі.

Лідери ЄНР заявили про початок збору підписів на брифінгу в суботу, 9 грудня, після засідання політичної ради партії, повідомляє Кореспондент з посиланням на Грузія Online.

У зверненні, яке зачитали лідери партії, йдеться, що вони закликають грузинську владу припинити політичне переслідування Саакашвілі.

"В іншому разі влада отримає цивільний протест у масштабах всієї країни", - йдеться у зверненні.

Також у ЄНР вважають, що затримання Саакашвілі в Києві є "політичним переслідуванням і не відповідає демократії".

"Здійснені щодо Михайла Саакашвілі дії від позбавлення його громадянства до затримання спрямовані на його нейтралізацію як політичного опонента, що не має ніякого відношення до правосуддя", - вважають у партії.

В ЄНР вимагають від влади України негайного звільнення Саакашвілі і вважають, що свою позицію з приводу затримання Саакашвілі повинні зафіксувати всі "лідери вільного світу".

Як відомо, ввечері 8 грудня правоохоронці затримали лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі в квартирі колишнього чиновника МВС. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання СБУ на Аскольдовому провулку, де він оголосив голодування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
українка Показати IP 10 Грудня 2017 14:04
Коли сяде порошенко і його банда ніхто не вийде на мітинг

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus