USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко перетнув всі кордони демократії, - соратник Саакашвілі

6 Грудня 2017 08:54
Президент України Петро Порошенко зараз більше нагадує диктатора, оскільки перетнув межу. Проте боротьба колишнього очільника Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі набирає оберти.

Таку заяву зробив його соратник і колишній заступник генпрокурора Давід Сакварелідзе, передає Politeka.

За його словами, рух тільки починається.

"Ми переконалися, що то ми боремося за праве діло. І ми це обов’язково доведемо до кінця", – підкреслив колишній помічник генпрокурора.

Водночас він додав, що Порошенко поводиться як диктатор.

Порошенко перетнув всі кордони демократії. Він своєю дією публічно заявив, що нічим не відрізняється від диктатора азіатських країн. Такі методи боротьби проти політичних опонентів використовувалися вже кілька разів. Чим це закінчилося ви прекрасно пам’ятаєте. Але в Україні таке не проходить. Це не Росія, це не Азія та навіть не Африка. Ви бачили люди самі прийшли та відбили Міхаела Саакашвілі, – наголосив Сакварелідзе.

Своєю чергою, лідер партії "Рух нових сил" Міхеіл Саакашвілі закликає президента Петра Порошенка припинити провокації й атаки на його прихильників.

Про це він написав у Facebook.

"Я звертаюся до Порошенка. Навіщо вам ці провокації? Не нападайте і не змушуйте людей відбиватися! Це мирна акція! Невже досвід вас нічому не навчив!?", – заявив Саакашвілі.

Вранці 5 грудня в його квартирі невідомі вибивали двері. Екс-губернатор Одещини видерся на дах будинку, де переховувався від силовиків, які прийшли з обшуком.

Читати ще: Затримання Саакашвілі. Головне про спецоперацію СБУ та ГПУ

Після цього політика вивели з будинку і посадили його до мікроавтобуса, проте прихильники Саакашвілі заблокували авто і не дали вивезти його. Згодом активісти пішли до Верховної ради.

Під час брифінгу Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що діяльність Саакашвілі в Україні фінансував олігарх Сергій Курченко. Також Луценко зазначив, що у Саакашвілі - статус втікача і що він має 24 години на те, аби здатися правоохоронцям. Натомість Саакашвілі заявив, що не збирається здаватися добровільно та спростував будь-який зв’язок з Курченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Порада Показати IP 6 Грудня 2017 09:03
Їдь в Грузії і там борись
777 Показати IP 6 Грудня 2017 13:01
Порох може і перетнув межу як президент, але поки що ніхто права не давав робити це Міші гастарбайтеру. В Грузії його партія пролетіла, то він тут людей баламутить. Люди схаменіться, коли до Вас дійде, що Вас, знову розводять, мало 2013 - 2014 років...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus