USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Саакашвілі відмовився йти в ГПУ і збирає віче

6 Грудня 2017 10:47
Екс-глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі не планує йти до Генеральної прокуратури, але готовий прийняти слідчого в наметовому містечку.

Про це він сказав, виступаючи під Верховною Радою, передає Gazeta.ua.

«Я хочу заявити таке: я не з'являтимуся ні до якого «лже-генерального прокурора». Він двієчник безграмотний, він незаконний, я не вважаю його генеральним прокурором... Я готовий прийняти їхнього слідчого тут, у таборі», - сказав Саакашвілі.

Крім того, як інформує УНІАН, Саакашвілі заявив, що о 18:00 під парламентом збирає віче, щоб обговорити подальші плани.

«На 6 вечора ми збираємося на віче і будемо оголошувати план дій – рішучих, але мирних», - сказав Саакашвілі.

Він додав, що під Радою стоять прості люди, «які останні гроші витратили, щоб сюди приїхати». «Головне, щоб на 6-ту годину прийшли люди, щоб ми влаштували віче і поговорили про те, як подолати політичну кризу в України, як очистити країну від бариг і крадіїв», - підсумував Саакашвілі.

Також Саакашвілі зазначив, що сьогодні під час штурму наметового містечка правоохоронці намагалися його викрасти. «Вони хотіли викрасти мене з наметового табору і переплутали намет. Погнали на людей, побили їх жорстоко, а потім, коли прийшли до мого намету, мене там вже не було», - сказав він і додав, що на момент штурму він перебував у наметі.

На даний час на території наметового містечка перебуває від 200 до 300 осіб. Поліція безперешкодно пропускає людей на територію містечка. Також у Маріїнському парку знаходиться як мінімум 30 автобусів з правоохоронцями. Будівля парламенту перебуває під посиленою охороною.

Як повідомлялося, Саакашвілі оголосили у розшук за трьома статтями. 5 грудня у квартирі політика відбулися обшуки. Опісля Міхеїла Саакашвілі вивели з будинку і посадили до мікроавтобуса, проте прихильники Саакашвілі заблокували авто і не дали вивезти його. Згодом активісти звільнили політика та пішли з ним до Верховної ради.

Своєю чергою, під час брифінгу Генпрокурор України Юрій Луценко заявив, що діяльність Саакашвілі в Україні фінансував олігарх Сергій Курченко. Також Луценко зазначив, що у Саакашвілі - статус втікача і що він має 24 години на те, аби здатися правоохоронцям. Натомість Саакашвілі заявив, що не збирається здаватися добровільно та спростував будь-який зв’язок з Курченком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 6 Грудня 2017 10:54
ди?іл... хай валить в Грузію і там порядки наводить!!!
Просто Я Показати IP 6 Грудня 2017 11:13
«Я хочу заявити таке: я не з'являтимуся ні до якого «лже-генерального прокурора». Він двієчник безграмотний, він незаконний, я не вважаю його генеральним прокурором... Я готовий прийняти їхнього слідчого тут, у таборі», - сказав Саакашвілі. - А ХТО ВІН ВЗАГАЛІ ТАКИЙ, ЩОБ ВВАЖАТИ КОГОСЬ ПОСАДОВОЮ ОСОБОЮ. В ГРУЗІЇ В РОЗШУКУ ТЕПЕР ЧУДИТЬ В НАС. В КАЙДАНКИ І НА ДОПИТ. РОЗІГРУЮТЬ ТУТ ЦИРК.
К.лучанин до ПРОСТ Показати IP 6 Грудня 2017 12:11
Він взагалі має статус ПРЕЗИДЕНТА ГРУЗІЇ !!! І це звання є довічним - хочеться вам цього чи ні . Бувші Президенти Кравчук Л.І , Ющенко В.А., Кучма Л.Д. , Клінтон , Буш -залишаються зі своїм статусом. В нас чудить наша влада і ви "хаваєте" те що робить з вами влада! Я не хочу щоб у нас ЖИЛА І ПРОЦВІТАЛА КОРУПЦІЯ! Нинішня влада на чолі із ПОРОШЕНКОМ робить імітацію боротьби із корупцією. Це ж всі бачать його брехню .
Лучанка Показати IP 6 Грудня 2017 12:23
У грузина більше сміливості і рішучості, як у нас, укріїнців! Ганьба нам!!!! Нас гроблять, обкрадають, плюють на демократичні принципи, а ми мовчимо?! Ніколи не буде багатої України! Будуть руїни, наркомани, немічні та олігархи на їхній шиї разом із своїми прихвоснями.
К.лучанин до Лучанка Показати IP 6 Грудня 2017 12:35
Істину ГЛАГОЛИТЕ !!! Нічого до вашого поста додати не можу!!! Бо правда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus