USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Усе було по-європейськи, - офіцер ЗСУ про мітинг прихильників Саакашвілі

11 Грудня 2017 08:46
Офіцер ЗСУ Олексій Скіртач зауважив, що, на його думку, проплачених активістів під час мітингу на підтримку Міхеїла Саакашвілі не було.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, інформує Цензор.НЕТ.

З його слів, за станом на початок мітингу біля сцени знаходилося близько 5-7 тисяч осіб. До слова, згодом кількість збільшилася до 50 тис.

"Середній вік - 35-50 років. Знаю, що ще багато моїх знайомих з ЕвроМайдану, хто багатший, сиділи в навколишніх кафешках", - написав він.

"З приводу можливо проплачених учасників скажу наступне. Як людина, яка брала участь у всі акціях протесту, починаючи з Революції в 1990р., давно навчився розрізняти проплачену масовку від реальних простест. У проплачених не горять очі і повністю відсутня мотивація (це видно відразу). Крім того, на Майдані сьогодні взагалі не було жодних партійних прапорів, тільки українські, червоно-чорні та кілька грузинських прапорів. Також об'їхав на машині проїзди до площі з усіх боків і не побачив автобусів для підвезення масовки, як це завжди буває. Тобто, на мітингу, в більшості, були присутні саме кияни... Також відзначу відсутність на мітингу гарячих голів з боку протестуючих. Претензій до роботи поліції немає. Все пройшло красиво, по-європейськи ", - резюмував Скіртач.

Як повідомлялося, раніше в неділю на Майдані Незалежності завершився мітинг прихильників М.Саакашвілі, що почався раніше в парку Тараса Шевченка в центрі Києва. Потім учасники мітингу пройшли колоною до головної площі міста, де і відбулося віче. У заході взяло участь за даними організаторів 50 тис. Учасників, за попередніми даними поліції - 2,5 тис.

Як відомо, ввечері 8 грудня правоохоронці затримали лідера "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі в квартирі колишнього чиновника МВС. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання СБУ на Аскольдовому провулку, де він оголосив голодування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Порошенко Показати IP 11 Грудня 2017 09:17
А тепер Україна усі купувати Новрічні смоктунці Рошен щоб подвоїти офшорний капітал за місяць!!!
/// до Порошенко Показати IP 11 Грудня 2017 12:48
От щоб не смоктати, наступний марш повинен бути 500 тисячним із подальшою блокадою АП!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus