USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94
Профіль користувача
Анна
Дата реєстрації: 21 Листопада 2017 11:05
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це правомірно. Тепер, щоб розробити технічну документацію, Вас необхідно заново зібрати пакет необхідних документів, та подати на сесію міської ради заяву з додатками щодо надання дозволу на розробку такого проекту.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Скажу так, якщо Ви сплачуєте земельний податок за фактичне користування земельною дідянкою, тоді і не обов’язково оформляти договір оренди. А взагалі це питання слід індивідуально розрахувати. Тому його слід розпочати зі звернення до органу місцевого самоврядування, кому налажить земельна ділянка. І там Вже отримаєте всю інформацію.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Це не має значення. Якщо Ви зможете законно провести реконструкцію, і зафіксуавти це все в дозвільних документах без виведення квартири з житлового фонду - тоді можете провести реконструкцію, а потім займатись виведенням із житлового фонду.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку можна говорити про приватизацію такого приміщення зокрема шляхом викупу. Не існує законів, які дозволяють безоплатно приватизовувати нежитлові приміщення. І тут факт належного чи неналежного виконання орендарем своїх обов’язків не впливає не можливість викупу такого приміщення. Це питання підлягає вирішенню виключно в договореному порядку.
Система Orphus