USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95
Профіль користувача
Оля
Дата реєстрації: 19 Березня 2018 12:05
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! Незаконно. Оскільки вимог щодо малозабезпеченості сім'ї як передумови безкоштовного отримання автомобіля з ручним управлінням в законодавстві України не існує.
Відповідь юриста:
Доброго дня! У цьому разі у відповідності до п. 2 ч. 1 ст. 10 на Вас поширюється чинність Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", і Вам слід звернутись до відповідного органу соцзахисту з питанням встановлення такого статусу та видачі "Посвідчення члена сім'ї загиблого". І вже за наявності такого посвідчення, ЖЕК не буде заперечувати у наданні пільг.
Відповідь юриста:
Український національний фонд "Взаєморозуміння і примирення" був заснований в червні 1993 року за рахунок коштів Німеччини відповідно до досягнутих 4-сторонніми домовленостями між урядами Білорусі, Російської Федерації, України і Німеччини про врегулювання питань про виплату компенсаційних платежів громадянам колишнього СРСР, які в роки Другої світової війни стали жертвами нацистських переслідувань.

Відповідно до Закону Федеративної Республіки Німеччини, громадяни України, проти яких Німеччина в роки Другої світової війни зробила протиправні дії, такі як: депортація, ув'язнення, насильницькі роботи і т. д., отримали компенсаційні виплати. Виплати проводилися через український фонд "Взаєморозуміння і примирення", а розподіляв виплати з бюджету Німеччини (трохи пізніше до програми приєдналася Австрія) німецький фонд «Пам'ять, відповідальність і майбутнє».

Фонди "Пам'ять, відповідальність і майбутнє" та "Взаєморозуміння і примирення" були засновані перш за все для виплати компенсацій колишнім полоненим нацистських концтаборів часів Другої світової війни і остарбайтерам, які працювали на заводах.

Офіційно виплата компенсацій завершилася 31 грудня 2006 року, але ще весь 2007 рік виплати тривали для тих, хто вчасно не встиг звернутися до відповідних органів. Більше виплати проводитися не будуть. Зокрема фонд "Взаєморозуміння і примирення" був ліквідований, а його архіви передані в Міністерство соціальної політики.
Система Orphus