USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97
Профіль користувача
Katarina
Дата реєстрації: 30 Вересня 2019 16:50
Коментарів: 0
Katarina: Доброго дня.
У мене склалась наступна нижчевикладена ситуація, дуже прошу поради:
Ще у 2014 році мій колишній керівник "попросив побути" директором ТОВ "просто номінально", доки не призначать через пару тижнів іншого... Мною була написана заява, стосовно наказу - не пам'ятаю був він чи ні і чи ознайомлювалась я з ним, але ні оригіналів, ні копій цих документів у мене немає. Через деякий період часу, коли я вже звільнилась з того місця роботи де склалась описана ситуація, зателефонував мій колишній керівник та повідомив, що засновник того ТОВ, де я й ДОСІ значусь директором, помер (тобто, не можливо прийняти рішення про звільнення директора, який обирається вищим органом управління ТОВ) і щоб я про всяк випадок принесла йому заяву на звільнення. Я її принесла, але з ЄДР і станом на сьогодні мене не виключили.За номером телефону, що вказаний в ЄДР відповідь: "Набраний номер не існує".Податкового боргу ТОВ не має, значить фінансова звітність подається і воно якось собі працює...
Власне, саме питання:
Як думаєте,чи правильно обраний спосіб захисту, якщо звернусь в суд з позовом про зобов'язання реєстраторів внести зміни до ЄДР та виключити дані щодо мене, як керівника ТОВ? Який має бути порядок моїх дій?
Заздалегідь вдячна за відповідь.
Перейти до питання
Відповідь юриста:
Доброго дня! Такий спосіб захисту буде не правильний. Адже державний реєстратор не порушив наразі Ваших прав. З таким позовом слід зернутитсь до ТОВ, де ви значитись по реєстраційним облікам як керівник, про зобов'язання них подати до державного реєстратора відповідні документи для того щоб останній зареєстрував іншого керівника в реєстрі.
Система Orphus