USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93
Профіль користувача
mila
Дата реєстрації: 29 Квітня 2015 09:15
Коментарів: 0
Відповідь юриста:
Доброго дня! У дохід безкоштовно приватизований будинок у 2014 році враховувати не потрібно при заповненні декларації для призначення житлової субсидії.
Відповідь юриста:
Доброго дня! В цьому випадку слід буде сплатити податки в загальному порядку. Зокрема, юридично Вам платити нічного не треба, податки тут оплачує продавець як особа, яка отримала дохід (залежить від тривалості перебування квартири в його власності), а також полачується військовий податок (1,5%), державне мито 1% та збір до пенсійного фонду 1 %. Ну і відповідно послуги нотаріуса. За сталою практикою, в таких випадках реально вказані витрати діляться порівну між покупцем і продавцем.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Так, це можна зробити. Частина перша статті 192 СК України передбачає, що розмір аліментів, визначений за рішенням суду або за домовленістю між батьками, може бути згодом зменшено або збільшено за рішенням суду за позовом платника або одержувача аліментів у разі зміни матеріального або сімейного стану, погіршення або поліпшення здоров'я когось із них та в інших випадках, передбачених цим Кодексом. Відповідно до ст. 182 СК України при визначенні розміру аліментів суд враховує: стан здоров’я та матеріальне становище дитини; стан здоров'я та матеріальне становище платника аліментів; наявність у платника аліментів інших дітей, непрацездатних чоловіка, дружини, батьків, дочки, сина; інші обставини, що мають істотне значення. Для цього слід подати позов про зменшення розміру аліментів на дитину і у Вас є для цього всі підстави.
Система Orphus