USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Чи готові автошляхи Волині до літа? Патрульні завершили перевірку

9 Травня 2024 07:14
Інспектори відділу безпеки дорожнього руху спільно з представниками служб автомобільних доріг завершили весняне комісійне обстеження вулично-шляхової мережі Волині. Особливу увагу патрульні приділяли аварійно-небезпечним ділянкам та місцям концентрації ДТП.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Всі виявлені факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутності дорожніх знаків та інші недоліки інспектори зафіксували в актах весняного комісійного обстеження та визначили обсяги робіт щодо їх ліквідації.

За результатами обстеження патрульні видали 66 приписів та вимог на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі із зазначеними термінами на їх усунення.

Читати ще: Ремонт за 49 мільйонів: чому ламають асфальт і розкопують дорогу на Карпенка-Карого в Луцьку

А також винесли 29 постанов на 2 протоколи на посадових осіб за ст. 140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд) КУпАП.

Також оформили 8 протоколів за ст. 188-28 (Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції адміністративних матеріалів за порушення правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні вулично-дорожньої мережі) КУпАП.
Читати ще: В Україні від сьогодні змінюється позначення навчальних транспортних засобів з «У» на «Н»

Нагадаємо, з 1 травня в Україні набуло чинності нове положення до Правил дорожнього руху, яке регулює використання денних ходових вогнів та інших світлових приладів на автотранспорті за межами населених пунктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus