USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92
Популярне

25 людей в одному домі: як біля Луцька живеться переселенцям

Переглянули: 715

25 людей – в одній хаті. Йдеться про мешканців місцевого прихистку для переселенців у Підгайцях. Тут приймають передусім мам із дітьми та одиноких людей з окупованих територій. Як ділять побут українки, яких росіяни позбавили рідних домівок?

Сьогодні 07:17

Люди чекали роками: в місті на Волині ремонтують найкритичніші дороги

Переглянули: 609

У Ковелі завершують ремонт дороги, про який люди просили роками. Вулиця, якою місцеві щодня добираються на роботу, після зими стала аварійною. Тягнути з ремонтом було ніяк та й нерозумно, бо чим довше чекаєш, тим більше потім платиш.

Сьогодні 09:09

У Німеччині 57-річний росіянин вбив двох українців

Переглянули: 469

Затриманий перебуває під слідством за підозрою у подвійному вбивстві. Прокуратура запросила ордер на його арешт. Чоловік має постати перед слідчим суддею у районному суді 28 квітня.

Сьогодні 09:37

Нічний удар по Україні: чим атакували росіяни та скільки цілей збила ППО

Переглянули: 356

У ніч проти 28 квітня противник атакував чотирма ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, зенітною керованою ракетою С-300 із Белгородської області та п'ятьма безпілотниками невстановленого типу із тимчасово окупованої Херсонщини.

Сьогодні 08:11

На Волині водій ВАЗа двічі за день попався п’яним за кермом

Переглянули: 325

Штраф у 34 тисячі гривень та три роки без водійського посвідчення – таке покарання отримав водій, якого двічі за день ловили п’яним за кермом у Шацьку.

Сьогодні 06:16

На «Устилузі» тренер спортивної школи давав $500 прикордоннику, аби його випустили за кордон

Переглянули: 311

На Волині за хабар судили тренера дитячої спортивної школи: він давав прикордоннику 500 доларів, аби той випустив його за кордон, натомість заплатить понад 22 тисячі гривень штрафу.

Сьогодні 10:06

Приватний супутник зробив історичне фото космічного сміття

Переглянули: 297

26 квітня японська космічна агенція Astroscale оприлюднила світлину, зроблену під час місії з видалення космічного сміття. На фото – скинута ракета.

Сьогодні 00:28

28 квітня: свята, події, факти. День охорони праці та Вербна неділя

Переглянули: 189

Сьогодні відзначають Всесвітній день охорони праці, Всесвітній день здорового робочого середовища, Всесвітній день диско-суп, День «Поцілунок коханого або коханої», День Кубікла, День біологічного годинника, День обізнаності про волосяні грудки у шлунку в тварин, День читання великої поезії, Міжнародний день пам’яті всіх жертв праці.

Сьогодні 00:00

Чому росіяни націлилися на Часів Яр та в чому важливість міста, – Sky News

Переглянули: 173

Від початку повномасштабного російського вторгнення Україна використовує місто як центр перегрупування та базу вогневої підтримки.

Сьогодні 08:40

У селах на Ковельщині відремонтують щебеневі дороги

Переглянули: 131

У селах Уховецьк і Волошки Ковельського району Волинської області запланували поточні ремонти. В Уховці мають відремонтувати частину вулиці Толока, а у Волошках – частину вулиці Івана Франка.

Сьогодні 07:45

Безпощадна війна знову несе горе: загинули Герої з Луцької громади Юрій Сілюк та Володимир Бессонов

Переглянули: 127

Юрій Сілюк загинув 26 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Архангельське Покровського району Донецької області. Володимир Бессонов загинув 26 квітня під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Керамік Покровського району Донецької області.

Сьогодні 11:21

Україна втратить частину врожаю ранніх яблук та кісточкових фруктів через заморозки

Переглянули: 125

Садівники сподіваються, що заморозки не вплинули на зимові сорти яблук і на перспективи врожаю.

Сьогодні 06:48

У Туреччині поліцейський застрелив у відділку двох колег

Переглянули: 94

Нападник посварився з головним інспектором відділку поліції та начальником групи.

Сьогодні 10:35

Cтійкі до ліків бактерії можуть поширюватися від людей до диких тварин

Переглянули: 50

Стійкі до антибіотиків бактерії стали серйозною проблемою в Японії та за кордоном. Вважається, що такі бактерії все більше поширюються через надмірне або неправильне використання антибіотиків, зокрема, коли пацієнти припиняють приймати ліки, поки мікроби залишаються в їхньому організмі.

Сьогодні 00:17

Україна зможе почати обмежені контрнаступальні операції наприкінці 2024-го або на початку 2025 року, – ISW

Переглянули: 32

Російські війська, як і раніше, потерпають від широко поширених тактичних невдач, і українські сили все ще зможуть використовувати ці невдачі, поки російське військове командування продовжує роботу над внесенням адаптивних змін на тактичному рівні.

Сьогодні 11:04

Волинянин здобув золото і бронзу на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування

Переглянули: 0

Це не перші здобутки спортсмена на чемпіонатах України цього року. В активі Андрія Марчука: чотири золотих медалі; три срібних медалі; одна бронзова медаль.

Сьогодні 11:50

Система Orphus