USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Кілька причин придбати ювелірні прикраси у магазині GOLDMART

10 Травня 2024 13:11
Для більшості з нас купівля одягу в секондхенді – це нормальне явище, до якого ми звикли. Це пропагує культуру заощадження та дбайливого ставлення до екології. Але не лише одяг можна придбати в секондхенді. Наразі є спеціальні магазини, які реалізовують вживані ювелірні прикраси.

Переваги придбання вживаних ювелірних прикрас у магазині GOLDMART

Дехто не наважується купувати такі ювелірні вироби, адже хвилюється за їх справжність, походження та якість. Іноді покупців лякає, що такі вироби відносили до ломбарду після крадіжки. Якщо купувати ювелірні прикраси у перевіреному магазині за посиланням https://goldmart.ua/, то вірогідність придбання краденого товару зведена до нуля. Перед тим як прикраса опиниться на полицях магазину і поповнить каталог товарів, проводять ретельну експертизу.

Причини придбання вживаних ювелірних прикрас від GOLDMART

Працівники магазину ретельно оцінюють якість ювелірних прикрас, пробу золота, а також наявність дефектів. Якщо під час оцінювання помітять недоліки, то їх повністю усувають.

Абсолютно на всіх прикрасах є пломби, проби, а також товарні ярлики, які підтверджують якість золота, походження декору, тобто камінців. Не варто хвилюватися і щодо санітарних норм. Адже перед тим, як потрапити на полиці магазину, всі прикраси проходять етапи дезінфекції, очищення, а також полірування. Можна не сумніватися у тому, що ви придбаєте прикрасу, яка буде на вигляд як нова.

Співпрацюючи з магазином GOLDMART, можна не лише придбати красивий ювелірний виріб за низькою ціною, але й не чекати свят. Адже невисока вартість виробів дозволить купувати частіше.
Які сережки подарувати коханій?

Найчастіше золоті прикраси дарують саме коханим жінкам, бо це символ любові, поваги. Для того щоб показати свою відданість та любов, варто придбати б/в сережки в формі серця, які декоровані камінцями. Деякі сережки прикрашають вставками з емалі, а також білим золотом. Комбіновані вироби мають дуже стильний та незвичний вигляд, підходять під будь-який одяг. Крім того, їх легко можна поєднувати зі срібними або золотими виробами будь-якого кольору та фактури.
Обираючи сережки у формі серця, варто орієнтуватися не лише на їх зовнішній вигляд, стилістику, але й на тип застібки. Адже кожна жінка має певні вимоги щодо зручності використання таких прикрас. Це можуть бути невеликі сережки-пусети або об'ємні прикраси, які ідеально підходять під вечірній образ.

*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus