USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

На Волині лісові землі вартістю понад шість мільйонів гривень вимагають повернути у власність держави

14 Травня 2024 22:22
Камінь-Каширська окружна прокуратура звернулася до Господарського суду Волинської області із позовом в інтересах держави в особі Волинської обласної державної адміністрації до Любешівської селищної ради, аби витребувати у власність держави земельну ділянку лісового фонду вартістю понад шість мільйонів гривень.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Прокурори з'ясували, що орган місцевого самоврядування неправомірно зареєстрував право комунальної власності на землі, які перебували у користуванні державного лісогосподарського підприємства та належали до природно-заповідного фонду.

Читати ще: На Волині лісові землі вартістю 11 мільйонів повернули державі

У суді прокурори доводитимуть незаконність таких дій та наполягатимуть на поверненні земельної ділянки у власність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гаразджа Показати IP 14 Травня 2024 23:21
Усі кричать моя земля!!!! Моя земля!!!! А земля тихо шепче ви усі моїїїїїїїїї........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus