USD 40.20 40.60
  • USD 40.20 40.60
  • EUR 40.30 40.90
  • PLN 10.16 10.35

Побачив поліцію і почав тікати: лучанина піймали з посилкою з наркотиками

12 Травня 2024 09:35
Забрав пакунок із психотропами на пошті та піймався на гарячому. У Луцьку судять чоловіка за придбання та зберігання наркотиків із метою збуту.

Справу розглядають у Луцькому міськрайонному суді, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«При розгляді цього кримінального провадження ми інкримінуємо особі незаконне зберігання, придбання з метою збуту наркотичного засобу та психотропної речовини у великих розмірах, а також зберігання психотропної речовини без мети збуту за місцем проживання, які були вилучені під час обшуку та безпосередньо при затриманні особи», – прокоментував прокурор Андрій Гловацький.

У березні минулого року обвинувачений пішов до відділення пошти забрати пакунок. Отримавши посилку, вирушив у справах. Але випадково побачив правоохоронців і почав тікати. Поліція затримала чоловіка та виявила в поштовому відправленні наркотики.

«Правоохоронцями була виявлена особа, яка рухалася з посилкою з відділення «Нової пошти». З огляду на його поведінку правоохоронці запідозрили, що він може зберігати заборонену речовину, оскільки почав тікати. Був затриманий, а у відправленні було виявлено психотропну речовину у великих розмірах», – сказав прокурор Андрій Гловацький.

Під час обшуків помешкання обвинуваченого правоохоронці також виявили психотропи. Чоловік переконував, що купував усе для себе.
Читати ще: Лучанин влаштував нарколабораторію у квартирі та гаражі. Тепер постав перед судом

Як зазначила співмешканка потерпілого, яка виступила свідком у справі, вона й гадки не мала про діяльність свого обранця.

«Про дії Андрія мені не було відомо взагалі нічого. Це для мене був шок і здивування на той момент. У той вечір я була на роботі. Андрій взяв у мене машину та сказав, що йому потрібно їхати у справах. Після того я йому дзвонила, але він не відповідав. Він мав мені віддати машину, я мала забрати дітей від мами. Вже ввечері до мене подзвонила поліція і сказала, що його затримали», – розповіла свідок.

У разі доведення провини обвинуваченому загрожує понад шість років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus