USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У РФ хакери зламали телеканали: замість параду показували кадри, пов'язані з війною в Україні

10 Травня 2024 06:47
Невідомі хакери в низці російських регіонів вдерлися в ефіри місцевих телепровайдерів під час параду з Красної площі. Замість нього був показаний різноманітний опозиційний контент.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє, зокрема Телеграм-канал «Осторожно новости».

Згідно повідомлень від жителів російських регіонів, через злам системи Smart TV невідомі перешкодили трансляції параду Перемоги. Замість нього мешканці, зокрема, Омської, Іркутської областей, Башкортостану могли спостерігати відео із заголовками опозиційних ЗМІ, кадри «Російського маршу» та історій колишніх ув’язнених, які брали участь у війні проти України.

Опозиційний ТГ-канал «Сирена» додав подробиці контенту, запропонованого хакерами в Оренбурзькій області та Башкортостані. Замість параду Перемоги глядачі бачили кадри теракту у «Крокусі», відео фальсифікації російських виборів та фото учасників війни в Україні з написом «вбивця» на кожному.

Читати ще: Створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб: у Києві затримали проросійських хакерів

Уточнюється, що невідомі, які вдерлися в ефір телепровайдера «Уфанет» (обслуговую 600 міст і селищ) «оголосили імпічмент» Путіну, звинуватили його у фальсифікації голосів, «розв’язуванні війни з найближчим народом», а також у бездіяльності під час великих терактів.

Інший опозиційний Телеграм-канал Astra розповів, що в місті Орську Оренбурзької області, яке потерпало від повені, показували затоплений Орськ, розповідали про розкрадання грошей на дамбу. Такий ефір хвилин 40 був на всіх каналах користувачів цифрових телевізійних приставок SberBox і Уфанет-тв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Патрiот Показати IP 10 Травня 2024 07:15
Не було такого був парад,я дивився. А це мабуть така вiдповiдь (брехливе) на показ параду в Одесi. Ахаха
Платон до Патрiот Показати IP 10 Травня 2024 12:51
Дивився одночасно і по тих регіонах? Твоя правда, така,як вош кашляє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus