USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 40.08 40.35
  • PLN 10.00 10.20

Директорка Луцької стоматполіклініки до закінчення війни переказуватиме ЗСУ всі надбавки і премії

9 Лютого 2024 09:35
До закінчення дії воєнного стану директорка комунального підприємства «Луцька міська клінічна стоматологічна поліклініка» переказуватиме на потреби армії всі доплати та премії. До ініціативи директорки долучилися працівники стоматполіклініки, які спрямують ЗСУ свій одноденний заробіток.

Із нагоди Міжнародного дня стоматолога, який відзначають 9 лютого, директорка Луцької стоматологічної поліклініки Любов Яковчук розповіла Інформаційному агентству Волинські Новини про благодійні ініціативи, які запровадили в комунальному закладі, щоб віддячити тим, завдяки кому ми маємо можливість жити та працювати у відносно мирному місті, – Збройним силам України.

«Я працюю на посаді директора стоматологічної поліклініки з вересня 2023 року. І цей рік вирішила розпочати правильно – свої надбавки до зарплати та премію до закінчення дії воєнного стану переказувати на потреби ЗСУ. Знаю, що таку ініціативу раніше запровадив Луцький міський голова Ігор Поліщук. Тому закликаю керівників інших комунальних підприємств, які ще не зробили цього, також долучилися, щоб ми наближали перемогу разом», – сказала Любов Яковчук.
Як додала директорка Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки, ідея перераховувати доплати на потреби армії не покидала її давно, однак остаточне рішення вона прийняла тоді, коли підняла архівні документи й побачила, які зарплати та премії отримувало попереднє керівництво стоматполіклініки. Цифри її шокували.

«Наприклад, до початку повномасштабного вторгнення керівник комунального підприємства отримував 87 тисяч гривень зарплати на місяць, тобто понад три тисячі доларів на той час. Окрім того, щомісяця та з нагоди всеможливих свят нараховувалися дуже престижні премії. Розмір премій подекуди сягав понад 250% від посадового окладу», – зазначила Любов Яковчук.

Читати ще: «Хочемо зламати систему, напрацьовану роками», – директорка Луцької стоматполіклініки. Інтерв’ю

Благодійну ініціативу директорки комунального підприємства, спрямовану на підтримку армії, охоче підтримали працівники стоматологічної поліклініки. Вони переказують на потреби ЗСУ свій одноденний заробіток.

«На сьогодні в лавах Збройних сил України служать двоє наших працівників. Це лікар-стоматолог, ортопед Віталій Тулайдан і зубний технік Богдан Жишко. Наприклад, Віталій Тулайдан мобілізований як військовий медик. Попередньо ми допомагали йому з забезпеченням необхідними медикаментами, перев’язувальними матеріалами та іншим. Нині він звернувся по допомогу з офіційним запитом від військової частини – потрібен тепловізор. Тому як інші комунальні підприємства нашої громади, ми вирішили переказати військовим одноденний заробіток. Зібрані кошти якраз спрямуємо підрозділу, де служить наш колега, – це 150-та механізована бригада. Далі плануємо підтримати частину, де несе службу Богдан Жишко, чи ті формування, які цього потребуватимуть у першу чергу», – зауважила Любов Яковчук.

Насамкінець із нагоди професійного свята директорка Луцької стоматологічної поліклініки побажала колегам успіхів, розвитку та натхнення в роботі на благо комунального підприємства, а також, звісно, якнайшвидшої перемоги, щоб чимскоріш усі працівники стоматполіклініки могли надавати якісні послуги в повному складі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 9 Лютого 2024 09:44
цікава, а на що буде жити її сімя, якщо зарплата у комунальному підприємстві низька ?
Анонім Показати IP 9 Лютого 2024 10:10
А шо такоє?
Олена Показати IP 9 Лютого 2024 15:46
Правильно. В країні війна, то це ще хіба погано мати хліб і до хліба ?! Але треба було б щоб і депутати своє віддали і закон такий був для нардепів і чинуш
Лучан Показати IP 10 Лютого 2024 05:48
Знае кицька чіе сало їсть!
Факт Показати IP 10 Лютого 2024 21:37
Так продовжують брати готівкою частину вартості замовлення в кишеню, а решту - через касу !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus