USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

На Волині вночі у лісі знайшли школяра, який заблукав

3 Травня 2024 12:03
Сьогодні близько 1 години ночі до поліції із заявою звернулася місцева жителька одного з сіл Старовижівської громади. Жінка повідомила, що вчора ввечері її 15-річний син велосипедом поїхав з дому та не повернувся. Телефон не відповідає, місце перебування хлопця невідоме.

Про це інформує поліція Волині.

«На пошуки неповнолітнього одразу ж орієнтували особовий склад відділення поліції № 2 (с. Ратне), відділу поліцейської діяльності № 1 (с. Стара Вижівка), громадськість. Завдяки вижитим заходам хлопця оперативно знайшли у лісі неподалік села. На це знадобилось менш як 2 години», – розповів очільник ратнівської поліції Олег Бончак.

Поліцейські ретельно обстежували місцевість. І незабаром хлопець почув звуки автомобілів та крики людей та подав свій голос. Один із місцевих мешканців через воду пройшов по хлопця і перевів його на суху площину назад, де вже його чекали небайдужі.

Читати ще: Вийшов з роботи та зник: розшукують 30-річного лучанина. Фото

З’ясувалося, що розшукуваний напередодні ввечері поїхав велосипедом до знайомих у сусіднє село. Повертаючись назад, школяр попрямував через ліс та заблукав у темряві.

«Навколо була вода. Я зупинився. Згодом почув звуки. Мені сказали йти на голос, я так і зробив. Коли вийшов, побачив багато машин, поліцейських, інших людей та батьків. Дякую поліції, що врятували мене, більше такого не повториться», – запевнив юнак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus