USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Помер український актор з фільму «Д'Артаньян та три мушкетери»

5 Грудня 2023 23:18
Український актор театру, кіно і телебачення Сергій Кустов помер на 77-му році життя. Зірки не стало 2 грудня в місті Нікополь Дніпропетровської області.

Про це повідомила пресслужба Першого академічного театру для дітей та юнацтва у Львові.

«Відійшов у засвіти наш народний артист України Сергій Павлович Кустов – епоха історії театрального Львова та цілої країни, наш старший колега, друг та наставник. Сергій Павлович присвятив нашому театру 55 років свого життя, за цей час зіграв понад 100 ролей, серед яких найвизначнішими були ролі Гамлета, Голохвастова у виставі «За двома зайцями», Робін Гуда та Лукаша у «Лісовій пісні», – йдеться у повідомленні.
Більшість свого життя народний артист України присвятив грі в театрі. Зокрема, любив дитячі вистави. За словами пресслужби театру, він ніколи «не відчував «меншовартості» в своїй роботі в «дитячому» театрі, обожнював грати у виставах для дітей».
Так, за плечима Кустова безліч перевтілень. Втім, народний артист України назавжди залишиться в серцях прихильників славнозвісних фільмів «Д’Артаньян і три мушкетери», «Повернення мушкетерів», де зіграв епізодичні ролі.
За бажанням самого Сергія Павловича, його поховають у Нікополі, де й він провів останні дні свого життя.

Як інформували, 17 жовтня помер колишній гравець КВК, український актор, шоумен та політик Сергій Сивохо. Йому було 54 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus