USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Програму «єВідновлення» розширили: тепер можна відбудуватися на власній ділянці

27 Січня 2024 15:25
У «Дії» оголосили про запуск нового етапу програми «єВідновлення» – тепер власники земельних ділянок можуть звести новий будинок на своїй ділянці.

Про це повідомляє пресслужба «Дії».

Зазначається, що алгоритм подання заяви незмінний. Для цього необхідно оновити «Дію», потім відкрити застосунок – обрати розділ «єВідновлення» – заяви про виплату – обрати тип компенсації – грошова виплата.

Далі треба очікувати 30 днів, поки комісія органу місцевого самоврядування врахує характеристики зруйнованого будинку та визначить суму компенсації.

«Припиніть право власності на знищений об’єкт та подайте повідомлення про початок будівельних робіт. Тільки після цього можна буде подати заяву про безпосереднє зарахування грошей на картку», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Уряд змінив порядок надання компенсацій за програмою єВідновлення

Отримані кошти можна витратити лише на будівельні матеріали чи послуги в компаніях-учасниках програми.

Компенсація надійде двома траншами по 50%, між ними потрібно подати проміжний звіт.

«Якщо ви не єдиний власник знищеного будинку, подавайте одну спільну заяву або декілька окремих. Кожен співвласник отримає індивідуальну компенсацію відповідно до своєї частки», – пояснили в «Дії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus