USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 40.05 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Ремонт дороги на вулиці Дорошенка у Луцьку завершувати не будуть

29 Жовтня 2015 13:38
Ремонт асфальтно-дорожнього покриття у Луцьку на вулиці Дорошенка обранці громади старої каденції, на жаль, завершувати не збираються. Крім того, вони відмовилися віддати свої голоси, аби у 2016 році відремонтували вулицю Січову.

Про це стало відомо під час засідання 80-ї сесії Луцької міської ради 28 жовтня.

Так, під час озвучення депутатських запитів та запитань член депутатської групи «Новий Луцьк» Петро Савчук подякував лучанам за свідомий вибір, і за те, що «достойно» оцінили роботу тих, хто лише сміється над іншими, а натомість сам нічого не робить.
«Не доробили ремонт дороги на вулиці Дорошенка. Я ніколи не просив за ремонт прибудинкових територій, але ситуація, що утворилась біля багатоповерхівок на вулиці Січовій, – критична. Треба, Миколо Ярославовичу, передбачити у бюджеті на 2016 рік кошти на завершення 100 метрів дороги на вулиці Січовій і доробити виїзд до цієї вулиці», - звернувся обранець громади до Луцького міського голови, натякаючи на те, що часто трапляється, що міська рада виконує свої обіцянки «наполовину».

Однак, попри неодноразову спробу проведення голосування, луцькі депутати відмовились підтримати таку ініціативу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus