USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

«Російська армія – це лайно», – російсько-американський журналіст Сергій Лойко

10 Березня 2022 01:12
Росіяни стали фашистами, водночас вони показали, якою убогою є їхня армія. Іншого від цієї нації не варто було й очікувати.

Про це в ефірі 24 каналу розповів російсько-американський журналіст та письменник Сергій Лойко. Він зауважив, що російська нація не змогла до ладу створити свій холодильник або нормальний автомобіль.

«Взагалі нічого не змогли створити. Нація, яка спи*дила атомну бомбу, яка не змогла зробити навіть щось близьке до Coca-Cola, нормальний велосипед. Як вона може зробити нормальну армію?» – зазначив Сергій Лойко.

Журналіст сказав, що є один із головних уроків цієї війни для Заходу, особливо для американців та НАТО: «Російська армія – це не армія, а лайно».

Росія готова завалювати свого противника горою трупів, щоб перемогти. Але не переможе ніколи, тому що майже весь світ з Україною.

«Зараз цей нещасний (окупант – ред.) в берцях, на які якщо вийде і попісяє, то промокне на тиждень. У такому вони спорядженні. Як у цьому можна воювати? Їм голодно та холодно, вони «пачками» здаються у полон. Не мають жодної мотивації», – сказав Сергій Лойко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus