USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Студент луцького вишу поєднуватиме навчання з роботою у військовому ліцеї

12 Квітня 2024 23:51
Студент Волинського національного університету імені Лесі Українки в межах упровадження в навчальний процес елементів дуальної форми здобуття освіти працюватиме у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Відповідний тристоронній договір про здобуття вищої освіти з використанням елементів дуальної форми навчання підписали ректор Анатолій Цьось, начальник ліцею Павло Боснюк і здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня Назар Савицький.
На зустрічі також були присутні завідувач кафедри теорії фізичного виховання та рекреації Наталія Бєлікова та гарант освітньої програми «Середня освіта. Фізична культура» Сергій Козібродський.

Читати ще: Луцький університет співпрацюватиме з Товариством Червоного Хреста України

Анатолій Цьось обговорив із присутніми важливість упровадження в навчальний процес елементів дуальної форми здобуття освіти та побажав Назарові Савицькому успіхів у навчанні й отриманні практичних навичок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Манштейн Показати IP 13 Квітня 2024 07:40
Боснюк...стратег, який роки 1,5 всім казав, що рашен незабаром капут-бо ті воюють лінійно. Наполеон,твою....
БРОНЬОВАНИЙ ТУШКАНЧИ Показати IP 14 Квітня 2024 03:48
Клас, новини на які ми заслужили. Людство б не пережило , якби ця інформація не була донесена до народу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus