USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

У Луцьку попрощалися із двома загиблими на Донеччині Героями

3 Липня 2023 14:51
Сьогодні у Луцьку поховали двох військовослужбовців, які загинули в Донецькій області, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України. Героїв Сергія Семенюка та Олександра Цвида відспівали у кафедральному соборі Святої Трійці. Після цього похоронна процесія попрямувала на міське кладовище у Гаразджу, де військових і поховали.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Провести Героїв в останню дорогу прийшли родини та побратими військовослужбовців, а також заступниця міського голови Ірина Чебелюк.
Лучанин Семенюк Сергій Анатолійович 19.02.1983 року народження був призваний на військову службу за мобілізацією до складу військової частини на посаду оператора гірсько-штурмової роти. Загинув 23 червня під час виконання бойового завдання у населеному пункті Берестове Донецької області.
Лучанин Цвид Олександр Антонович 01.12.1976 року народження був призваний на військову службу за мобілізацією до складу військової частини на посаду начальника зарядно-акумуляторної станції техніко-експлуатаційної частини автомобільної техніки. Загинув 28 червня року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Сторожове Донецької області.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна пам’ять, честь та шана Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus