USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У ВНУ визначили переможців конкурсу на кращу презентацію лабораторії

11 Квітня 2024 21:07
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки підбили підсумки конкурсу на кращу презентацію лабораторії, який відбувався в межах днів відкритих лабораторій. Упродовж двох днів комісія у складі викладачів і студентів оглядала лабораторії на факультетах. Факультет історії, політології та національної безпеки став фінальною точкою роботи комісії.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

Проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва зазначила, що під час огляду лабораторій побачила університет із іншого боку, ніж бачила завжди.
«Окреме дякую командам і журі, яке пробігло «марафон» по майже всіх корпусах нашого навчального закладу. Ви класні, харизматичні, круті. Було надзвичайно приємно на вас дивитися і з вами працювати. Від себе хочу сказати, що я в житті не змогла б подумати, що буде так важко визначити лідера в конкурсі. Однозначної відповіді я не маю й досі. У нас дуже багато цікавого і є чим пишатися», – сказала Людмила Володимирівна.

Ректор Анатолій Цьось також був вражений активністю та креативністю студентів. Очільник ВНУ імені Лесі Українки зазначив, що презентації лабораторій його вразили і він відстояв думку, що потрібно присвоїти кілька призових місць. «Я ще раз переконався, в університеті навчається талановита молодь, яка заслуговує на гарне майбутнє та теперішнє», – сказав Анатолій Васильович.

Підбиття підсумків розпочали з вручення заохочувальних солодких подарунків для представників лабораторій, які не потрапили до числа призерів.
Опісля ректор Анатолій Цьось і проректорка з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці Людмила Єлісєєва вручили переможцям конкурсу сувенірну продукцію та брендовані солодощі.

Читати ще: У луцькому університеті навчатимуть майбутніх стоматологів

Так, третє місце зайняли команди «Нейрон» (медичний факультет), «Алхімік» (факультет хімії та екології), «Кордіс» (факультет біології та лісового господарства).
Дипломи другого ступеня отримали команди «Лідерки НУШ» (факультет педагогічної освіти та соціальної роботи) і «Сім-сім» (юридичний факультет).
А переможцями конкурсу на найкращу презентацію лабораторії стали команди «Фіксики» (Навчально-науковий фізико-технологічний інститут) і «Синхронний переклад відповідальності» (факультет іноземної філології).
На завершення заходу всіх присутніх почастували солодащами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus