USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Володимирі визначили переможців конкурсу проєктів громадського бюджету. Втілюватимуть їх уже після перемоги

22 Листопада 2023 12:32
21 листопада відбулося засідання Координаційної ради з питань громадського бюджету (бюджету участі), під час якого підбили підсумки цьогорічного конкурсу проєктів та за результатами голосування визначили переможців.

Окрім цього, заслухано звіти керівників управлінь щодо реалізації проєктів-переможців 2021 року, повідомляє Володимирська міська рада.

Під час засідання члени Координаційної ради розглянули підсумки голосування за проєкти бюджету участі, що були подані у 2023 році.

Як поінформувала начальниця відділу економічного розвитку, проєктної діяльності та інвестицій Оксана Виваль, цього року за громадські проєкти проголосувало 1140 осіб, в т.ч. ВПО, всього було віддано 1918 голосів. Слід зауважити, що кількість мешканців, які взяли участь у голосуванні цьогоріч, значно більша, ніж у попередні два роки, коли цей конкурс проводився.

За результатами засідання Координаційна рада затвердила перелік проєктів-переможців громадського проєкту (бюджету участі) в розрізі категорій. Отож, серед «великих загальних» проєктів переможцями стали:

№21 «Пам’ятник Олександру Цинкаловському: скульптурна композиція з елементами благоустрою», автор Володимир Стемковський, проєкт набрав 259 голосів;

№16 «Парковка на вул. Ковельській поруч з ЗДО «Вишиванка», автор Ганна Радкевич – 226 осіб.

У категорії «малі загальні» перемогли наступні проєкти:

№7 «Лавки Незламності: встановлення лавок із вмонтованими сонячними панелями для підзарядки гаджетів на вул. Данила Галицького у місті Володимирі», автор Дарія Поддубецька – 75 голосів;

№19 «Мотузкове містечко в парку «Княжий», автор Тетяна Хомюк – 60 голосів.

У категорії «малі локальні» перемогли наступні проєкти:

№9 «Здорові малюки – запорука успішного міста», автор Дарія Алєйнікова – 210 голосів;

№10 «Простір інтелектуального розвитку та дозвілля», автор Ольга Повзун – 203 особи.

Як наголошують у міськраді, проєкти-переможці 2023 року будуть втілюватися вже після перемоги.

Читати ще: Проєкти задля перемоги України: у Луцьку визначили переможців бюджету участі-2023

Також присутні заслухали інформацію про стан реалізації проєктів-переможців 2021 року. Отож, проєкти «Тренажери – запорука здоров’я дітей та дорослих» та «Встановлення постаменту на кладовищі у селі Ласків» вже реалізовані. На стадії завершення проєкт «Батутний парк», адже тривають роботи зі встановлення батутів. В межах проєкту «Віртуальний 3D тур містом» відеоматеріали вже відзнято, тривають роботи з монтажу та редагування.

Проєкт «Чистий двір» реалізовано частково: сучасний майданчик для збору сміття встановлено, проте передбачені автором паркомісця не облаштовані через збільшення вартості проєкту.

А от тендерна процедура закупівлі по проєкту «Популяризація логотипа міста через встановлення святкових інсталяцій» двічі не відбулась через відсутність пропозицій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus