USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Україна вдарила РФ по особливо «чутливому» місцю, – британська розвідка

22 Вересня 2023 11:16
Україна реалізувала атаку по особливо «чутливому» місцю РФ, де ворог зберігав спеціальні військові літаки, а також VIP-транспорт для російських лідерів.

Про це пише УНІАН з посиланням на розвідку Британії.

Йдеться про удар по аеродрому «Чкаловський» 18 вересня у Підмосковʼї, де два невідомі диверсанти знищили щонайменше два російських літаки. У британській розвідці кажуть, за останні чотири дні війська України провели інтенсивні атаки по тилах РФ: надходили повідомлення про вибухи на російських логістичних об’єктах, авіабазах і командних пунктах у Криму, Краснодарському краї та Підмосков’ї.

«Цілком ймовірно, що Чорноморський флот Росії знову став об’єктом потужного обстрілу. Однак вибухи на авіабазі «Чкаловський» поблизу Москви, ймовірно, будуть найбільшою стратегічною проблемою для російських лідерів», – йдеться у повідомленні.

Новина про можливе пошкодження літака спеціального призначення COOT (Іл-20) на аеродромі «Чкаловський» є особливо актуальною з огляду на його можливості в розвідці, а також вартість, зазначає Міноборони Британії.

Там вважають, що останні масовані удари РФ по Україні пов'язані з успіхом спецоперацій в Криму та Росії.

«Така незвичайна інтенсивність, ймовірно, частково є реакцією на інциденти в Росії та Криму. Оскільки ситуація на фронті відносно статична, кожна сторона шукає переваги, завдаючи ударів у стратегічну глибину свого супротивника», – резюмують там.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus