USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Як швидко та безпечно придбати нерухомість?*

10 Листопада 2023 16:25
З початком війни ринок нерухомості зазнав значних змін, адаптуючись до нових реалій життя у кризових умовах. Призупинення роботи реєстрів навесні 2022 року відобразилося на динаміці розвитку ринку, змусивши інвесторів та власників задуматися над надійністю своїх активів. Оренда та купівля нерухомості стали предметом пильної уваги, адже активні бойові дії змусили компанії по роботі з нерухомістю призупинити багато проєктів. Це спонукає попит на житлову та комерційну нерухомість до відновлення, але для успішної угоди тепер необхідно набуття глибших знань та проведення детальних перевірок власників, які вимагає воєнний стан, тому важливо звертатися за допомогою до фахівців.

Допомоги від яких спеціалістів буде достатньо: поради від 1REALTY

Сенс проводити вибір нерухомості з рієлтором полягає в його здатності забезпечити комфорт та ефективність процесу пошуку. Професійна рієлторська компанія надає широкий спектр послуг, який включає знаходження об’єктів, що відповідають індивідуальним критеріям клієнта:

• призначення;

• площа;

• місцезнаходження;

• ціновий діапазон;

• вимоги щодо інфраструктури.

Рієлтор також надає усі довідки щодо стану об’єкту та здійснює переговори з продавцем щодо умов угоди.
Проте тільки рієлтор не здатен забезпечити повну безпеку угоди, оскільки він не несе відповідальності за повноту та точність інформації про об’єкт. Тому купівля-продаж нерухомості повинна бути партнерською роботою рієлтора та юриста, щоб максимально знизити ризики.

Юрист відіграє ключову роль у забезпеченні безпеки угоди:

• Перевіряє правовстановлюючі документи.

• Аналізує історію об’єкта.

• Перевіряє законність угоди.

• Розрахунок податків.

• Підготовка та аналіз договору.

Які опції також виконують компанії по роботі з нерухомістю?
Організації по роботі з нерухомістю пропонують пакети послуг, які набагато вигідніше придбати, ніж сплачувати за кожну послугу окремо різним спеціалістам. Зазвичай він складається з:

1. Оцінки вартості площі житлового, виробничого та комерційного призначення.

2. Пошуку покупців та продажу об’єктів, в тому числі земельних ділянок.

3. Врахування усіх вимог при формуванні пропозицій клієнтам.

4. Здачі площі в оренду.

Спеціалісти агентств нерухомості виконують свою роботу як в офісі, так і на локаціях, і тільки зв’язуються із замовником, коли мають пропозицію, що максимально відповідає запиту клієнта. Це дозволяє клієнту зосередитися на своїх потребах та перевагах, не втрачаючи часу на нескінченний аналіз невідповідних пропозицій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus