USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Ремонт тепломережі: мешканці чотирьох багатоповерхівок у Луцьку півтора місяця будуть без гарячої води

14 Травня 2024 11:26
З 14 травня стартував ремонт на тепловій мережі на проспекті Відродження в Луцьку. Мешканці чотирьох багатоповерхівок на півтора місяця залишилися без гарячого водопостачання.

Йдеться про житлові будинки на проспекті Відродження, 9 і 11, а також на вулиці Захарова 12 і 14, розповів Суспільному речник комунального підприємства «Луцьктепло» Антон Безносиков.

З його слів, за три останні опалювальні сезони на тепловій мережі на проспекті Відродження, 9-11 ДКП «Луцьктепло» зафіксувало п'ять витоків. Тому на цій ділянці комунальники повністю демонтують старі трубопроводи, які вичерпали термін експлуатаціЇ, та покладуть нові, попередньо ізольовані.

Читати ще: У Луцькій громаді модернізують послуги водовідведення за понад 55 млн від ЄС

Загалом планують замінити 168,3 метра теплових мереж та мереж гарячого водопостачання, а також 168,3 метра попередньо ізольованих поліетиленових термостійких трубопроводів, додав Антон Безносиков.

Читати ще: Котельня на ЛПЗ у Луцьку на три тижні припинила роботу

Вартість матеріалів та робіт – 5 мільйонів 850 тисяч гривень, це кошти інвестиційної програми підприємства «Луцьктепло». Замінювати тепломережі буде фірма-підрядник з Львівської області, яка перемогла на відкритих торгах у Prozorro.

Попередньо гарячу воду ввімкнуть споживачам через півтора місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus