USD 40.00 40.35
  • USD 40.00 40.35
  • EUR 40.10 40.45
  • PLN 10.00 10.25

Відшкодував матеріальні збитки 214 потерпілим: на Волині судили шахрая

13 Травня 2024 22:54
За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Ковельської окружної прокуратури суд визнав 31-річного жителя села Скобелка Луцького району виннимм у вчиненні шахрайств та легалізації майна, одержаного злочинним шляхом.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Доведено, що упродовж травня 2020 – квітня 2023 року чоловік створював фейкові облікові записи у соціальній мережі Facebook та розміщував у різних групах неправдиві оголошення про продаж товарів широкого вжитку.

Покупці, спокусившись на гарну ціну, домовлялися про доставку та охоче закидали передоплату за обрану річ – і псевдопродавець зникав.

Таким чином волинянин ошукав 214 необачних громадян, заподіявши їм матеріальної шкоди майже на 285 тисяч гривень.

Незаконно отриманими коштами, вивівши їх на свою банківську картку, чоловік розпорядився на власний розсуд.

Під час досудового розслідування та судового розгляду провадження ошуканець відшкодував усім потерпілим збитки, завдані його незаконними діями.

Врахувавши це, суд призначив йому покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі зі встановленням дворічного іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus