USD 40.50 40.80
  • USD 40.50 40.80
  • EUR 40.60 40.90
  • PLN 10.22 10.40

«Я просто заступився»: волинянин проламав череп товаришеві

13 Травня 2024 21:57
З’ясовування взаємин у волинському селі завершилося проламаним черепом. Інцидент стався пізно ввечері 23 квітня. У скоєному підозрюють жителя села Бодячів Ківерцівської громади Миколу.

Слідчі вважають, що хлопець напідпитку побив знайомого палкою і руками. У потерпілого діагностували відкриту черепно-мозкову травму та перелом кісток черепа. Обвинувачений запевняє: побилися інші хлопці, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Сталася така розборка. Просто попросив. Не знаю. Далі вони побилися, а я просто заступився. І все. Я нічого не робив там. Там щось вони не поділили», – наголошує Микола.

Потерпілий нині перебуває на лікарняному за місцем проживання.

Через що виник конфлікт, прокурор не інформує.

Читати ще: Побачив поліцію і почав тікати: лучанина піймали з посилкою з наркотиками

У Ківерцях хлопцеві присудили домашній арешт. Але прокурор і слідча наполягають, аби підозрюваного взяли під варту.

«В обвинуваченого є можливість впливати на свідків і потерпілих у кримінальному провадженні. Оскільки всі свідки, які були присутні під час вчинення кримінального правопорушення, є знайомими пана Ремети. А з одним із них, зокрема з паном Купчином, останній перебуває в родинних відносинах. Тому, на думку сторони обвинувачення, саме наявність таких ризиків зумовлює необхідність застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – говорить прокурор Дмитро Мороз.

Хлопець працює вантажником. Його роботодавці відгукуються про нього схвально. Обвинувачений раніше не був судимий.

Якщо вину доведуть, Микола ризикує опинитися у в’язниці на термін від п’яти до восьми років. Поки що його залишають під домашнім арештом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
bob Показати IP 13 Травня 2024 22:31
Підростаючий д...л, який далі когось вб'є. І не важливо чи посадять Миколу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus