USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

В Одесі представник військкомату побив дівчину милицею. Реакція ТЦК

14 Травня 2024 11:58
Одесі ввечері 13 травня представник обласного ТЦК та СП побив милицею 19-річну дівчину.

Про це потерпіла Антоніна Токмакова повідомила у мережі, передає ТСН.

За її словами, вона та троє її друзів прийшла до поліції написати заяву на таксиста, який залив їх перцевим балоном в обличчя.

«Я та три моїх знайомих прибули у відділення поліції Приморського району міста Одеси, вул. Грецька 42 писати заяву щодо ситуації з таксистом. Буквально за пів години до цього таксист залив нас перцевим балоном в обличчя, бо розлютився на те, що сам не побачив кількість адрес поїздки ( їх було 4)», – розповіла дівчина.

Під час написання заяви до районного відділу поліції з милицею в руках зайшов чоловік у військовій формі, який представився працівником ТЦК. Він був поруч із поліцейськими в момент оформлення заяви. Потім він вийшов. Після того, як заява була написана, поліція протягом двох годин не випускала з приміщення дівчину та її друзів.

Читати ще: У Кривому Розі 44-річний чоловік помер просто у військкоматі

Як зазначила Антоніна, згодом правоохоронці відпустили двох 19-річних хлопців. Третього залишили у відділку, аби відвести до місцевого ТЦК розбиратися. 19-річна дівчина вирішила поїхати разом з хлопцем, на що працівники військкомату погодилися.

«Я відмовилась йти та покидати друга. І ось тут і з’являється чоловік з милицею з початку історії, заводячи за собою ще двох військових. Вони сказали, що мого друга зараз везуть на Канатну 86 «переночувати» і далі «розбиратимуться». Це дослівно...З цього моменту я зрозуміла – якщо я скажу, що просто подруга для нього, мене зараз навіть слухати не будуть. Я сказала поліції і ТКЦ, що я дівчина хлопця, якого хотіли відвезти і запитала: «Я можу проїхати з ним на Канатну?» Мені впевнено відповідають «Так!»

Однак після того, як хлопця посадили в бус, дівчину не впустили до машини. Вона стала фільмувати усе, що відбувається.

У цей момент до неї підбіг чоловік у військовій формі та вдарив її милицею.

Після нападу дівчина була у лікарні та зняла побої.
За її словами, у неї два розсічення на голові, численні синці по всьому тілу та забій правого м’яза плеча.
В Одеському ТЦК заявили, що розпочали службову перевірку щодо цього інциденту.

Читати ще: З 18 травня поліція зможе перевіряти військовий квиток, затримувати і доставляти до ТЦК, вносити дані про ухилянтів до баз даних. Деталі

«У разі виявлення та доведення провини представників ТЦК та СП, вони буду притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства. Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП засуджує будь-які прояви насильства та співпрацює з правоохоронними органами для встановлення реальних обставин», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ваван Показати IP 14 Травня 2024 12:35
Мало дав!
Ольга до Ваван Показати IP 14 Травня 2024 13:33
Тобі дадуть більше
Віктор до Ваван Показати IP 14 Травня 2024 14:38
Клоун тцкашний. х.рю порву
Радувець Ларіса Показати IP 14 Травня 2024 14:39
Дівчина молодець, боронила товариша скільки могла! Інші думки з цього приводу самі можете сформулювати.
Александр - 1 до Радувець Ларіса Показати IP 14 Травня 2024 16:09
Дівчину дуже шкода. В самого є діти , і маленькі і під тридцять.. Нікого не виправдовую. Але , є люди в яких присутній талант створювати конфліктні ситуації всюди. Поїздка в таксі завершилась перцовим балончиком від водія.. Звернення в поліцію - побиттям.. Щось треба міняти. Життєвий досвід набувати в такий спосіб погана ідея.
Одеса Показати IP 14 Травня 2024 16:14
Тільки не прийшла, а привезлу синю до відділку за напад на таксиста. І кого вона там захищала, потякала до бравого ветерана та зловила по пиці, що й заслцжила

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus