USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Волинська громада готується приймати евакуйованих із зони бойових дій людей

13 Травня 2024 14:30
У зв’язку із загостренням ситуації на сході країни Нововолинська громада готується приймати евакуйоване населення із зони активних бойових дій.

Про це повідомили у міськраді.

Днями під головуванням заступниці міського голови Ніни Шумської відбулася нарада щодо прийому вимушених переселенців.

Під час наради обговорили кількісну можливість розміщення ВПО у громаді, місця для довгострокового проживання, сприяння доїзду, забезпечення необхідними побутовими речами, продуктами харчування та супровід ВПО під час адаптаційного періоду.

Читати ще: «Обживаємося потихеньку»: евакуйованих на Волинь переселенців з Донеччини прийняли на базі відпочинку

Територіальний центр соціального обслуговування (НСП) своєю чергою звертається до мешканців міста з проханням про надання допомоги внутрішньо переміщеним особам. Є велика потреба у постільній білизні, посуді та меблях, які придатні до вжитку.

11 травня на Волинь прибув черговий евакуаційний потяг з Донецької області з громадянами, які вимушено залишили свої домівки.

Співробітники ДСНС допомогли громадянам вийти з потягу, перенести речі до автобусів, медики-рятувальники надали необхідну медичну допомогу, а психологи спілкувались з дітьми та дорослими і надали моральну підтримку тим, хто її потребував.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВІРУС Показати IP 13 Травня 2024 15:24
А ЧОМУ ВОНИ ТІКАЮТЬ?ХАЙ БИ ОРГАНІЗУВАЛИ СПРОТИВ.А МИ Б ТАКОЖ ПІДТЯГНУЛИСЯ....
Кальян Показати IP 13 Травня 2024 18:02
Руській мір їде до нас

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus