USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10
Новини

Пам’ятник-пень, череп із кістками, престол: чим дивує найстаріше кладовище Волині

Лодомирське кладовище у Володимирі – найстаріше на Волині. Віднедавна тут почали проводити екскурсії. І навіть взялися оцифровувати інформацію про надгробки.

Сьогодні 19:44

ЗМІ: Військовий аеродром та НПЗ у Росії уразили дрони СБУ

Дрони Служби безпеки України у ніч проти 19 травня завдали удару по військовому аеродрому «Кущевськ» та Слов’янському нафтопереробному заводу у Краснодарському краї Росії.

Сьогодні 19:15

⚡️Наш Telegram-канал. Оперативні новини з Волині, України і світу⚡️

Підписуйтесь на наш Telegram-канал. Оперативно і достовірно про події Волині, України і світу.

Сьогодні 18:55

Помер настоятель храму на Волині

18 травня на 73-му році життя відійшов до Господа настоятель Свято-Петро-Павлівського храму с. Вощатин митрофорний протоієрей Борис Гідзінський.

Сьогодні 18:46

На Волині провели в останню дорогу воїна Сергія Лукашука

2 березня цього року під час виконання бойового завдання Сергій Лукашук отримав поранення. Серце Героя зупинилося 17 травня. В захисника залишилися дружина і троє дітей.

Сьогодні 18:17

22-річний лучанин зіграє за Олімпійську збірну на футбольному турнірі у Франції

Із 30 травня до 17 червня олімпійська збірна України проведе навчально-тренувальний збір та візьме участь у міжнародному турнірі Tournoi Maurice Revello у Франції. Головний тренер команди Руслан Ротань викликав 27 гравців, серед яких уродженець Луцька, 22-річний півзахисник «Дніпра-1» Валентин Рубчинський.

Сьогодні 17:48

Вертоліт із президентом Ірану потрапив в аварію, – ЗМІ

Раїсі здійснював поїздку в іранській провінції Східний Азербайджан. Державне телебачення повідомило, що інцидент стався поблизу міста Джольфа, що на кордоні з Азербайджаном, приблизно за 600 км на північний захід від столиці Ірану Тегерана.

Сьогодні 17:20

В Угорщині зіткнулися круїзний лайнер і човен – є загиблі та зниклі безвісти

В Угорщині двоє людей загинули і п’ятеро зникли безвісти після ймовірного зіткнення невеликого моторного човна з круїзним лайнером на річці Дунай.

Сьогодні 16:51

На Волині засудили прикордонника, через якого в ДТП загинув 23-річний хлопець

ДТП сталася вночі 7 серпня на Ковельщині. В позаслужбовий час старший сержант Державної прикордонної служби у нетверезому стані кермував мотоциклом Geon. Разом із ним їхав 23-річний юнак. Поблизу села Голядин мотоцикліст в’їхав у піщану колію, внаслідок чого втратив рівновагу. У результаті падіння пасажир транспортного засобу отримав тяжкі травми.

Сьогодні 16:23

У волинянина вилучили патрони та банки з порохом

Працівники відділення поліції №1 (сел. Маневичі) Камінь-Каширського РВП під час проведення санкціонованого обшуку виявили та вилучили в жителя району 28 патронів калібру 5.45 та дві металеві банки з невідомою речовиною схожою на порох.

Сьогодні 15:54

У Луцьку вшанували пам’ять жертв політичних репресій

Сьогодні, 19 травня 2024 року, на Замковій площі у Луцьку, біля пам`ятного знаку Жертвам тоталітарного режиму зібралися громадськість, представники обласної та міської влади, аби у спільній молитві вшанувати пам'ять усіх, хто став жертвами смертоносної радянської політики.

Сьогодні 15:25

Росія вдарила по місцю відпочинку на Харківщині: п'ятеро загиблих, 16 травмованих

Раніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що ворог продовжує обстрілювати Харківщину – понад 30 населених пунктів були під ворожим вогнем.

Сьогодні 14:56

Хотів провідати бабусю: судили студента з Рівненщини, бо спіймали на «Ягодині» із підробленою довідкою ВЛК

Із «липовими» документами 28 грудня 2023 року студент через «Ягодин» намагався проїхати до Польщі. Проте його затримали прикордонники.

Сьогодні 14:27

Луцькі борчині представлять Україну на чемпіонаті світу

Лучанки Поліна Ковирнова та Дарина Сакович увійшли в основний склад збірної та будуть готуватися до чемпіонату світу, щоб достойно представити нашу країну на міжнародній арені

Сьогодні 13:59

На Волині вогнеборці ліквідували пожежу та не допустили поширення вогню на будинки

На місце виклику прибули вогнеборці 9 ДПРЧ м. Горохів, 22 ДПРП сел. Берестечка та ОКЦ м. Луцьк. Вогнем було охоплено дві господарські будівлі з небезпекою перекидання вогню на поряд розташовані будинки.

Сьогодні 13:30

На Волині попрощалися з Героєм Іваном Алексюком

Траурний кортеж з тілом Героя прослідував вулицями міста, де прощалися з воїном ківерчани, схиливши голови та вклякнувши на колінах. Віддати шану воїну-захиснику зібралося й усе рідне село Сокиричі.

Сьогодні 13:01

На фронті від початку доби – 39 зіткнень, бої тривають на чотирьох напрямках

Минулої доби на фронті відбулося загалом 110 бойових зіткнень. За уточненою інформацією, ворог завдав три ракетні удари із використанням чотирьох ракет, 59 авіаційних ударів, застосувавши 95 КАБів, та задіяв 58 ударних БПЛА типів Shahed і «Ланцет».

Сьогодні 12:32

На війні загинув 24-річний військовий з Волині Сергій Турук

17 травня 2024 року героїчно загинув солдат Турук Сергій Владиславович, 29.03.2000 р.н., житель смт Заболоття, який виконував бойове завдання у зоні безпосередніх бойових дій при відсічі збройної агресії рф.

Сьогодні 12:03

Система Orphus