USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Нічний удар по Україні: чим атакували росіяни та скільки цілей збила ППО

28 Квітня 2024 08:11
Вночі російські окупанти вчергове атакували Україну – випустили ударні безпілотники.

Про це повідомив Генштаб.

«Окупанти задіяли 4 БпЛА типу «Shahed» та 5 БпЛА невстановленого типу. Силами та засобами протиповітряної оборони України всі БпЛА типу «Shahed» та 1 БпЛА невстановленого типу було знищено», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Армія РФ за добу втратила в Україні 1124 військових та 38 артсистем

«У ніч проти 28 квітня 2024 року противник атакував 4 ударними БпЛА типу «Shahed-131/136» із мису Чауда – Крим, зенітною керованою ракетою С-300 із Белгородської області та 5 безпілотниками невстановленого типу із тимчасово окупованої Херсонщини.

У результаті бойової роботи зенітними ракетними підрозділами та розрахунками мобільних вогневих груп Повітряних Сил усі чотири «Шахеди» знищено на Київщині, Вінниччині, Хмельниччині та Кіровоградщині. Один безпілотник невстановленого типу знищено МВГ Сил оборони України на Миколаївщині», – уточнили Повітряні сили України.

Вночі частину України охопила повітряна тривога. Вибухи лунали у Миколаєві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus