USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У комунальну власність громади прийняли квартиру в Луцьку

27 Березня 2024 14:30
Двокімнатну квартиру в обласному центрі приймуть до комунальної власності Луцької міської територіальної громади.

Про це стало відомо 27 березня на пленарному засіданні 57-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати вирішили надати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Луцької міської територіальної громади двокімнатної квартири загальною площею 63,3 квадратного метра в житловому будинку на вулиці Глушець, 40 у Луцьку.

Приймання-передачу квартири буде здійснено у встановленому законодавством України порядку.

Таке рішення дозволить забезпечити житлом працівників Головного управління Національної поліції у Волинській області та членів їх сімей, які потребують поліпшення житлових умов.

Читати ще: Луцьк прийняв у комунальну власність сім квартир

Нагадаємо, на початку сесії Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що звернувся до прокуратури Волинської області у звʼязку з тим, що один із забудовників не віддав на квартирну чергу для ветеранів АТО та сімей загиблих 8% від житлової площі в обмін на земельну ділянку під будівництво, як це було обумовлено в рішенні міської ради від 2015 року про передання ділянки.

Це – забудовник елітного ЖК «Оселя парк», співвласником якого є очільник політсили «Свідомі», фактичний власник сайта і телеканалу «Конкурент» Андрій Покровський. Йдеться про 1274,5 кв. м житла, які зараз коштують близько 48 млн 412 тис. грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
МайСтрiм Показати IP 27 Березня 2024 15:46
Самі бідні в МВС не кому більше не треба.
. Показати IP 27 Березня 2024 16:23
перестаньте роздавати житло безкоштовно,всім невистачить. Потрібно оплачувати оренту тим хто нагально потребує.
Справедливість Показати IP 27 Березня 2024 18:18
У поліцейських хороша достойна зарплатня, їх вдягають, надають транспорт, знижки різного роду мають , ще й на хабарях сидять деякі. То от я хочу запитати, якого йосипа вони мають отримувати житло безоплатно!? Чи у них немає можливості зняти квартиру за свої кошти, оренда від 3000-х гривень стартує!
член кориспондент Показати IP 27 Березня 2024 21:22
спаведливість вакансій багато зроби карьеру полісмена зароби квартиру

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus