USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Виманили $2000: у Луцьку судять молодиків, які обдурили пенсіонерку

27 Квітня 2024 15:33
Триває суд над зловмисниками, які виманили в пенсіонерки 2000 доларів. Зателефонувавши до старшої жінки, вони розповіли, що нібито її донька втрапила у страшну аварію й терміново потрібні гроші на лікування. Розхвилювавшись, жінка віддала шахраям свої заощадження. На скоєному зловмисники не зупинилися.

На лаві підсудних – двоє чоловіків, які вчинили відразу два злочини, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Спершу шахраї видурили в пенсіонерки 2000 доларів. Їхній спільник зателефонував старшій жінці, повідомив про аварію та сказав, що по кошти під’їдуть люди від лікаря. Пенсіонерка віддала зловмисникам свої заощадження. Згодом зателефонувала доньці й дізналася, що з нею все гаразд. Ошукана жінка звернулася до поліції.

Натомість шахраї пішли до обмінника, там помітили телефон і поцупили його. Щоправда, адвокат заявив, що його підзахисні намагалися розшукати забудькуватого власника телефону.

«Перше, що почав робити, – це шукати номери, щоб знайти власника й віддати йому телефон, без усіляких винагород, без усього. Не пішов, не продав його, не заклав нікуди. Перше, що почав робити, – шукати власника», – зазначив обвинувачений.
Читати ще: «Це професіонали. Вміють обдурити людей»: як шахраї ошукали пенсіонерів із Луцька

Своєю чергою власник телефону звернув увагу на те, що всі вихідні дзвінки зроблено на незнайомі йомі номери, тож, очевидно, чоловіки не мали наміру його розшукати.

На судовому засідання заслухали експерта, який досліджував вилучений мобільний телефон. Підозрювані наполягли на виклику до зали суду всіх абонентів, яким телефонували, щоб з’ясувати, про що ж говорили і чи справді шукали власника телефону.

Суд погодився та оголосив перерву в засіданні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus