USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку під час благодійного футбольного матчу зібрали 65 тисяч для прикордонників

28 Квітня 2024 15:41
У суботу, 27 квітня, на футбольному полі стадіону «Авангард» зустрілися команди СК «Волинь» та «Збірна артистів України». Матч організували до Дня прикордонника України, аби зібрати кошти для підтримки підрозділу, який виконував бойові завдання на Донеччині.

Про це інформують у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Прикордонники також долучилися до гри, увійшовши до складу волинської збірної. Чимало військових прийшли на трибуни, аби підтримати свою команду.

Читати ще: На луцькому «Авангарді» змагалися прикордонники та діти. Фото

Видовищні гольові моменти обох команд подарували глядачам незабутні емоції. Матч завершився з рахунком 5️:3️ на користь СК «Волинь».
По завершенню гри учасники команд отримали нагороди.

«Дякуємо усім, хто долучився до благодійного матчу. Найперше він присвячений нашим воїнам-прикордонникам, які нещодавно повернулися із зони активних бойових дій, а саме з Авдіївського напрямку. На жаль, маємо бойові втрати. Та хлопці з честю виконали свій обов’язок, як охоронці держави. Тому ми ініціювали проведення цього заходу, аби підтримати їх, щоб військовослужбовці змогли перевести свій подих на більш мирне життя.

Хочу привітати усіх прикордонників з прийдешнім професійним святом, побажати нам непорушних та безпечних кордонів, з честю і гідністю виконувати завдання з охорони державних рубежів. Слава Україні!» – зазначив під час виступу начальник Волинського прикордонного загону Сергій Лозінський.

Читати ще: Психологічний відпочинок: у Луцьку змагалися військові-прикордонники та діти. Фото

Під час заходу провели аукціон, на якому розіграли військові та зіркові лоти. Загалом зібрали майже 65 тисяч гривень.

Як зазначається, банка ще відкрита, тому охочі можуть задонатити для наших оборонців ТУТ.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus