USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Міст у Луцькому районі відремонтують за понад вісім мільйонів

27 Квітня 2024 22:45
Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області оголосила тендер на поточний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/.

Міст розташований на 16,183 км дороги у Волинській області, а саме – поблизу села Красноволя Луцького району. Це міст через річку Кормин.

Торги тривають на prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 30 квітня.

Очікувана вартість поточного ремонту мосту – 8,445 мільйона гривень.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть демонтаж і розбирання наявного мостового полотна і сполучення; нарощення монолітного парапетного огородження; укріплення пошкодженої палі монолітним залізобетоном; улаштування нової монолітної плити прогонової будови та гідроізоляції; улаштування монолітних шафових стінок, крил; улаштування збірно-монолітних перехідних плит сполучення; укріплення укосів насипу та відновлення підмостового русла; влаштування нового покриття проїзної частини та ділянок покриття на сполученні; заміну перильного огородження; влаштування металевої бар’єрної огорожі на підходах до мосту.

Читати ще: Дві дороги і чотири мости: які автошляхи цьогоріч ремонтуватимуть на Волині

Ремонт мосту на дорозі Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь мають завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме не менш як 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus