USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На війні загинув 20-річний військовий з Волині Василь Куприянчик

28 Березня 2024 12:17
На війні загинув Василь Куприянчик, 10.04.2003 р.н., який деякий час проживав у селі Ниви-Губинські Городищенської громади.

Старший стрілець-оператор одного зі штурмових батальйонів солдат Василь Куприянчик, який проходив військову службу за контрактом, вірний військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та державний суверенітет України, зник безвісти біля населеного пункту Орлівка Донецької області 22 березня 2024 року. Днями надійшло сповіщення про загибель 20-річного бійця, повідомили у Городищенській громаді.

Тіло загиблого Героя завтра, 29 березня, о 10:00 забиратимуть від Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вулиці Стефаника та везтимуть до храму смт Сенкевичівка, де відбудеться чин похорону.

Мешканців громади закликають живим коридором зустріти траурний кортеж (орієнтовно 10:30).

Від в’їзного знаку в смт Сенкевичівка процесія рухатиметься пішою ходою до місцевого Свято-Юріївського храму. Потому виїзд у с. Ниви-Губинські, де і поховають вірного сина України Василя Куприянчика.

У випадку змін буде повідомлено додатково.

У Городищенській громаді оголошено триденну жалобу (28-30.03.2024).

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus