USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Ковельська громада передала чергову допомогу військовим на фронт

27 Лютого 2024 09:00
На сьогодні дуже великий спектр потреб у наших військових на фронті. Бойові медики звернулись з проханням до Ковельської міськради придбати їм планшети, ноутбук. Все це, як вони розповідають, необхідно, щоб з допомогою спеціальних навігаційних програм визначати шляхи безпечної евакуації поранених та доставити їх у лікувальні заклади, а також для ведення документообігу.

Про це повідомляє пресслужба міськради.

Комп’ютерну техніку, акумулятори до машин швидкої допомоги та зарядні пристрої до них від Ковельської громади отримали представники Волинського батальйону 141 -ї бригади. Зараз вони неподалік від Роботиного, на Запорізькому напрямку фронту.
Читати ще: Мер Луцька із депутатами відвезли на схід військовим допомоги на 30 мільйонів

«Коли люди допомагають, це найбільше додає настрою, впевненості, що ми не самі», – діляться військові під час зустрічі з міським головою Ігорем Чайкою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus