USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.93

Луцька міська рада передала військовим дрони та тепловізори

16 Лютого 2024 12:00
Луцька міська рада продовжує забезпечувати українських військовослужбовців квадрокоптерами та тепловізійним обладнанням.

Про це повідомили в управлінні інформаційної роботи міської ради.

Цього разу для потреб бійців військової частини А0281, які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російського вторгнення, передали два квадрокоптери DJI MAVIC 3T та два тепловізійні монокуляри AGM Fuzion LRF TM50-640 та AGM Fuzion LRF TM35-640.

Читати ще: Луцька міськрада закупила 20 комплексів контрбатарейної розвідки «Сова

Днями Луцька міськрада передала допомогу трьом військовим частинам.

Зауважимо, що Луцьк за кількістю витрачених коштів на закупівлю БПЛА посідає четверте місце в Україні, а за кількістю переданих – шосте. Цього року на потреби ЗСУ з бюджету громади спрямують не менш як 500 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus