USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Українська команда кіберспортсменів виграла перший чемпіонат світу із CS2

1 Квітня 2024 14:45
Українська команда Natus Vincere (NAVI) виграла перший чемпіонат із Counter-Strike 2, який відбувся у Копенгагені (Данія).

У гранд-фіналі PGL Major Copenhagen 2024 NAVI були сильнішими за європейський склад команди США FaZe Clan – 2:1, передає Укрінформ.

Склад команди Natus Vincere (у перекладі з латини «Народжені перемагати») – Валерій b1t Ваховський (Україна), Юстінас jL Лекавічус (Литва), Алексі Aleksib Віролайнен (Фінляндія), Міхай iM Іван (Румунія), Ігор w0nderful Жданов (Україна), Андрій B1ad3 Городенський (тренер, Україна).

Призовий фонд матчу, що відбувся у форматі Bo3, склав 1,250 мільйона доларів. Українська команда після цієї перемоги отримала допуски на такі престижні турніри, як BLAST Premier World Final та Esports World Cup 2024.

Читати ще: Українця визнали найкращим кіберспортсменом року в світі

Під час прямої трансляції змагань було проведено благодійний збір коштів на потреби бригади Національної гвардії України «Азов». Вдалося зібрати понад пʼять мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олексій Показати IP 1 Квітня 2024 18:01
Кіберспорт внє палітікі, адже в ньому беруть участь російські команди. На цьому чемпіонаті світу росіяни теж змагались

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus