USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

ЗСУ взяли під контроль острів у дельті Дніпра

28 Квітня 2024 22:08
ЗСУ зуміли просунутися в районі Велетенського на Херсонщині і встановили контроль над островом Нестрига.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

«Все ще напружена обстановка на Півдні, в Запорізькій та Херсонській областях. На Новопавлівському напрямку противник намагається наступати в районі Старомайорського, на Оріхівському – в районах Роботиного та Вербового, на Херсонському – все ще сподівається вибити наші війська з Кринок. Успіху не має на жодному з напрямків.

Більше того, на Херсонському напрямку нашим підрозділам вдалося просунутися в районі Велетенського та встановити контроль над островом Нестрига. Більше того, на Херсонському напрямку нашим підрозділам вдалося просунутися в районі Велетенського і встановити контроль над островом Нестрига», – йдеться в повідомленні главкома.

Читати ще: Скільки РФ втратила техніки та бійців з початку повномасштабного вторгнення: Британія шокувала цифрами

Додамо, що Нестрига – один із численних невеликих островів у дельті Дніпра.
За попередню добу українські бійці знищили 1096 російських військових. Станом на ранок 28 квітня 2024 року загальна кількість атрат особового складу російських військ сягнула 466 150 солдатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ГIсть Показати IP 29 Квітня 2024 08:32
Так отчего же все-таки бывают войны? – спрашивает Тьяден. Кат пожимает плечами: – Значит, есть люди, которым война идет на пользу. Эрих Мария Ремарк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus