USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90
Богдан Климчук: Війна? День жалоби?
27 і 28 грудня на Волині - Дні жалоби у зв’язку з загибеллю п’ятьох бійців батальйону «Світязь». Заступник голови Волинської ОДА видав відповідне розпорядження, яке передбачає обмеження розважальних заходів в області.

В результаті спільного рейду Самооборони Волині та Автомайдану України встановили, що в дні жалоби 27-28 грудня в більшості розважальних закладів м. Луцька були переповнені відвідувачами, де переважно проводились корпоративи та нерідко звучала гучна музика.

За цим лінком можна спостерігати гульбища в ніч з 27-го на 28-ме: http://youtu.be/nCosoOZvk4Q

На жаль, виявились і такі як нічний клуб Опера, які навіть попри складений протокол міліцією про порушення режиму тиші (стаття 182 КУпАП, ймовірний штраф 170 грн.), продовжили розважальну музичну програму 27.12.2014
Дивують і коментарі менеджменту даного закладу, які вони спочатку дають а потім видаляють з соцмереж:
Це мені лише здається, що якось не зовсім коректно виправдовувати проведення корпоративів у нічному клубі тим, що вивісили прапор із чорною стрічкою та хвилиною мовчання...

Ще раз зауважу, що корпоративи проводились майже у всіх закладах. Особисто був свідком в Ліоні та Базиліку. Оскільки, на весь Луцьк в цей день було лише дві патрульні машини, які не встигали втихомирювати дебоширів, які вчиняли "поножовщину" і інші серйозні правопорушення, відповідно зареєструвати усі випадки порушення розпорядження про дні жалоби не вдалось.

Щоправда після зауважень громадськості більшість закладів, вимикали музику і припиняли розважальні програми.

Самооборона Волині глибоко обурена даним фактом і закликає міського голову та голову ОДА прийняти в подальшому більш жорсткі міри, щодо забезпечення дотримання режиму тиші в дні трауру.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
На тижні волонтери «Самооборони Волині» зібрали чергову партію «Волинського сухпайка» (103 упаковки), які відправили «кіборгам» в донецький аеропорт, першому територіальному…
Місія: інформувати громадян Європи про російську військову агресію та зібрати кошти на потреби української армії та пораненим.
Коментарів: 1
Kasia Показати IP 7 Квітня 2015 06:13
You can always tell an expert! Thanks for cottniburing.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus