USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97
Нерухомість

На Волині лісові землі вартістю 114 млн повернули у власність держави

Прокурори з’ясували, що землі, які перебували у користуванні державного лісогосподарського підприємства, органом місцевого самоврядування були неправомірно інвентаризовані як землі сільськогосподарського призначення, зареєстровані як комунальна власність і вилучені з лісового фонду.

18 Березня 2024 22:22

У волинському селі за 63 тисячі продають будівлю ФАПу

У селі Старосілля колишнього Іваничівського району на Волині продають будинок фельдшерсько-акушерського пункту. Стартова ціна – 63 059 гривень.

16 Березня 2024 19:25

В Ірландії збудують житло для сотень українців

У графстві Роскоммон планують встановити 167 модульних будинків для розміщення 686 українських біженців. Для цього визначено чотири ділянки – у містах Бойл, Баллахадеррін та Роскоммон.

12 Березня 2024 16:11

У дідуся вкрали спадщину: як три гектари біля Луцька потрапили в чужі руки

Дідуся, який має на утриманні дружину, доньку з інвалідністю та онуків, позбавили спадщини. Олександр Сивих – у скрутному фінансовому становищі. У спадщину мав отримати майже три гектари землі у Прилуцькому. Ринкова ціна однієї сотої – приблизно тисяча доларів. Але хоч дідусь після смерті написав заяву на вступ у спадщину, майно отримав його племінник-п’яниця. Той одразу продав хату і тридцять сотих під нею мешканцю Прилуцького. Решту землі нібито віддав у спадок зятю покупця. Згодом племінник помер.

9 Березня 2024 10:36

Реставратори показали унікальні знахідки в будинку Прайзлерів у Луцьку. Фото

Львівські реставратори, які працюють над дослідженням приміщень колишнього будинку чехів Прайзлерів у старому місті Луцька, показали перші знахідки. Це оригінальні художні оздоблення стін, зокрема первинні трафаретні декорації.

6 Березня 2024 14:58

Як придбати житло від надійного забудовника неподалік від Києва

Придбання житла – це важливий та відповідальний крок, особливо коли йдеться про новобудову в безпосередній близькості до Києва. Вибір надійного забудовника визначає якість та комфорт майбутнього проживання.

2 Березня 2024 18:00

На Волині повернули державі землі «Укрзалізниці» вартістю 1,5 мільярда гривень

Прокурори з’ясували, що землі, які перебували у користуванні «Укрзалізниці», органом місцевого самоврядування у 2020 році були неправомірно зареєстровані як комунальна власність.

27 Лютого 2024 23:00

Суд за позовом ДБР арештував головний офіс мережі «Сінево». Це може зупинити роботу всіх лабораторій

Мережа лабораторій "Сінево Україна" заявила про "безпідставний і протизаконний арешт", накладений Держбюро розслідувань на будівлю головного офісу і центральної лабораторії у Києві. Компанія заявляє, що внаслідок арешту невдовзі буде змушена припинити діяльність в цій будівлі, "що призведе до повної зупинки роботи мережі лабораторій Сінево в Україні".

27 Лютого 2024 14:37

Волинський профілакторій біля озера продають за пів мільйона. Фото

Профілакторій та підсобне приміщення Камінь-Каширського лісового господарства продають з аукціону. Нерухомість розташована на території Сошичненської громади, поблизу озера Добре.

26 Лютого 2024 22:48

На Волині державі повернули землі оборони вартістю 2,8 мільярда

Прокурори в суді довели незаконність інвентаризації земельної ділянки, розташованої між кордоном та лінією прикордонних інженерних споруджень, як земель сільськогосподарського призначення, що обумовило подальше її вибуття із державної власності.

23 Лютого 2024 22:02

Має 1500 гектарів землі на балансі: як на Волині держпідприємство заганяють у борги

ДП «Перемога» продовжує обростати мільйонами боргів. Нині в Господарському суді Волинської області слухають справу про те, що держпідприємство не розрахувалося з компанією «ЛІВ-Технік», у якої купувало сільськогосподарську техніку. «ЛІВ-Технік» намагається через суд стягнути з боржника 2,423 мільйона гривень. І подібних справ багато.

22 Лютого 2024 18:06

Роль монолітно-каркасних технологій в сучасному будівництві

Сучасне будівництво неможливе без застосування інноваційних технологій та матеріалів. Однією з ключових технологій, яка забезпечує міцність, надійність та довговічність будівельних конструкцій, є монолітно-каркасне будівництво. Цей метод передбачає створення єдиної залізобетонної конструкції, яка формується безпосередньо на будівельному майданчику.

21 Лютого 2024 19:22

Поліпшення житлових умов для військовослужбовців: Луцьк прийняв до комунальної власності сім квартир

Луцька міська рада дала згоду на прийняття в комунальну власність семи квартир, що допоможе покращити житлові умови військовослужбовцям ЗСУ та їхнім сім’ям.

21 Лютого 2024 14:13

У Луцьку та в селі поблизу продали три комунальні ділянки за 1,1 млн грн

Три комунальні земельні ділянки несільськогосподарського призначення у Луцьку та в селі Тарасове продали за 1 мільйон 100 тисяч гривень.

21 Лютого 2024 12:32

Чому варто розглянути купівлю будинку в Туреччині

Туреччина привертає увагу багатьох інвесторів через своє унікальне географічне розташування та різноманітні культурні багатства. Купівля будинку в Туреччині може бути привабливою можливістю для тих, хто шукає унікальне місце для відпочинку або інвестування. Нерухомість у цій країні пропонує широкий вибір від квартир у центрі міста до вілл на узбережжі Середземного моря.

20 Лютого 2024 15:45

«єВідновлення»: звіт за використані кошти тепер можна подати через ЦНАП чи нотаріуса

У Мінвідновлення зауважують, що громадяни, які отримали на поточний ремонт виплати до 200 тисяч грн, подають тільки фінальний звіт про виконані роботи (категорія А).

18 Лютого 2024 16:47

Просять гроші в людей: біля Луцька будують московську церкву

У Кульчині неподалік Луцька зводять церкву Московського патріархату. Гроші на будівництво священник просить у людей. У лютому 2019 року священник УПЦ МП Олександр Шмигаль лишився без церкви. Більшість прихожан Свято-Георгіївського храму, в якому він служив вісім років, вирішили вийти з Московського патріархату.

15 Лютого 2024 18:48

Роками сіє там зернові: у волинянки хочуть забрати 14 гектарів землі

Уявіть, що ви купили земельну ділянку, оформили всі документи та вже засіваєте землю. І от через кілька років приходять прокурори й кажуть, що ділянку потрібно повернути державі. Подібна ситуація сталася з мешканкою Волині. У жінки хочуть витребувати 14 гектарів землі.

10 Лютого 2024 08:12

Система Orphus