USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[2 Грудня 2016 11:02] Олександр: Доброго дня. Я бачив подібне у вас питання, але, якщо можливо, хотів би уточнити.

Після закінчення університету(2012) я став на облік у службі зайнятості і 9 місяців отримував допомогу по безробіттю... З того часу я більше ніде офіційно не працював. І от, на даний момент, хотів знову стати на облік, але мені відповіли, що так як я не працював з того часу офіційно, то мені на цей раз вже не передбачено виплату по безробіттю. Тому питання: чи правомірна така їхня позиція, адже, почитавши правила на їхніх інтернет ресурсах, я не знайшов такого чіткого формулювання? Вдячний за час і відповідь.
Відповідь юриста:
Доброго дня! Правомірна. Вам потрібно пропрацювати офіційно принаймні півроку. І з моменту закінчення отримання допомоги по безробіттю повинен пройти строк не менше 2 років.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus