USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Запитай юриста
[28 Квітня 2016 10:51] Rich: Доброго дня!
Як бути в такій ситуації? Взяли в кредит гроші. В якості забезпечення кредиту була передана в іпотеку двокімнтна квартира. Через те, що кредит своєчасно не був оплачений, банк подав до суду позов та виграв його. Тепер сім’ю виселяють з квартири примусово та квартиру виставляють на торги. В даній квартирі ніхто не прописаний, але увесь час сім’я проживала, що підтверджується відповідними довідками. Іншого житла у сім’ї немає. Тобто, вони залишаються на вулиці. Однак суд надав роз’яснення держвиконавцю, що дана квартира підпадає під мораторій і тому забороняється примусова реалізація майна на аукціон. Однак держвиконавець підготував документи для проведення аукціону. Скажіть, будь ласка, які нормативні акти, практику слід звернути увагу, щоб подати грамотну скаргу до суду на дії держвиконавця?
Відповідь юриста:
Доброго дня! Кожна ситуація такого типу є індивідуальна, і після її детального вивчення можливо виробити найоптимальнішу тактику захисту, та можливості ненедати банку звернути стягнення на іпотеку. Є різні варіанти, і ними можна скористатись. Якщо є бажання, такі люди можуть звернутись до мене індивідуально ([email protected]).
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus